Η Evelina Broumer με τον μαγικό της φακό μεταμορφώνει τα φετινά Χριστούγεννα σε μια πολύ ζεστή, οικογενειακή εμπειρία!

11:06 20/12/2020 - Πηγή: iPop

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά. Πολλές οικογένειες περνούν τις γιορτές χωριστά και τίποτα δεν θυμίζει το κλίμα των προηγούμενων ετών. Όμως, ακόμα και κάτω υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες, μπορούμε να βρούμε τρόπους να είμαστε μαζί με τους αγαπημένους μας είτε με τη φυσική μας παρουσία είτε με άλλες, πρωτότυπες ιδέες! H Evelina Broumer με τον μαγικό της φακό φέτος έχει μια πολύ ιδιαίτερη αποστολή: Να μεταμορφώσει αυτά τα Χριστούγεννα

σε πολύ ζεστή εμπειρία!

Τι ακριβώς κάνει η Evelina Broumer;

Έχει μεταμορφώσει το στούντιό της σε ένα απίθανο χριστουγεννιάτικο σκηνικό! Συγκεκριμένα, έχει δημιουργήσει ένα σκηνικό με στολισμένα δέντρα, χιόνι, Καρυοθραύστες κι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς και καθημερινά υποδέχεται όλους εμάς για να μας φωτογραφίσει!

Στη φωτογράφιση μπορούν να συμμετέχουν όλοι! Κι όταν λέμε όλοι, το εννοούμε! Μπορείς να πας με την οικογένειά σου, με την κολλητή ή την παρέα σου, με τον σύντροφό σου και φυσικά πάντα ευπρόσδεκτο είναι και το κατοικίδιό σου!

Περιττό να στο διευκρινίσουμε, αλλά εμείς φυσικά και πήραμε τη Μιζού μαζί μας στη φωτογράφιση!

Evelina Broumer

Στη φωτογράφιση όμως δεν πηγαίνεις όπως κι όπως… Πας με κόνσεπτ! Βάλε όλη τη φαντασία σου να δουλέψει, διάλεξε dress code, πάρε τα απαραίτητα αξεσουάρ μαζί σου -δεν υπάρχουν υπερβολές στα Χριστούγεννα- και αφέσου στα χέρια της φωτογράφου!

Το γιορτινό στοιχείο υπάρχει από μόνο του στο στούντιο ώστε να ενισχύσει την χριστουγεννιάτικη μαγεία και η Evelina μπορεί επίσης να σου δώσει και αξεσουάρ, για μια ακόμα πιο ξεχωριστή φωτογράφιση.

Μετά τη φωτογράφιση, η Evelina επιλέγει τις καλύτερες φωτογραφίες, διαλέγεις ποιες θέλεις κι εκεί ξεκινάνε τα καλά! Μπορείς να βάλεις φωτογραφία σε χριστουγεννιάιτκη κάρτα, σε χριστουγεννιάτικη κορνίζα ακόμα και σε… μπάλα! Είναι ένας υπέροχος τρόπος να έχουμε δίπλα μας στις γιορτές τους αγαπημένους μας ανθρώπους, ακόμα κι αν είναι μακριά.

Μπορείς επίσης να στείλεις στην Evelina μια αγαπημένη σου φωτογραφία και να σου φτιάξει μια μπάλα για να την κάνεις δώρο στην οικογένειά σου!

View this post on Instagram

A post shared by Popi Tsapanidou (@tsapanidou)

Σκέψου πόσο χαρά μπορείς να δώσεις στους αγαπημένους σου, στέλνοντάς τους για το δέντρο τους μια χριστουγεννιάτικη μπάλα με φωτογραφία σας!

Evelina BroumerΔεν είναι μόνο η φωτογράφιση που μετράει, αλλά ολόκληρη η εμπειρία!

Έχοντας περάσει μια μέρα με την Evelina στο στούντιό της, μπορούμε με βεβαιότητα να σου πούμε ότι αυτό που μετράει δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα της φωτογράφισης, αλλά ολόκληρη η εμπειρία. Η Evelina Broumer, έχοντας πολύ μεράκι και ταλέντο, σε κατευθύνει απόλυτα για να απαθανατίσει με την οικογένειά σου μια ξεχωριστή στιγμή! Ακόμα κι αν κάποιο μέλος της οικογένειάς σου είναι πολύ ντροπαλό ή νιώθει αμήχανα μπροστά στον φακό, δεν χρειάζεται να ανησυχείς γιατί με το που ξεκινήσετε τη φωτογράφιση, η φωτογράφος θα σας κάνει να νιώσει άνετα και να το απολαύσετε.

Σε μια περίοδο όπου η φυσική επαφή με τους αγαπημένους μας μας έχει λείψει, αυτές οι ώρες που μπορείς να περάσεις μαζί με την οικογένεια, τον σύντροφο ή την παρέα σου, θα λειτουργήσουν τόσο ευεργετικά στην ψυχή σου. Για λίγη ώρα θα ξεχάσεις τα πάντα και θα μπεις στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο κλίμα με τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα!

Evelina Broumer

Είναι ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα απ’ την δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε και μια πολύ καλή ευκαιρία να δημιουργήσεις αναμνήσεις που θα αποτυπωθούν και σε υπέροχες φωτογραφίες που θα σε συντροφεύουν!

Πώς μπορείς να κερδίσεις κι εσύ μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση απ’ την Evelina;

Το iPop.gr σε συνεργασία με την Evelina Broumer διοργάνωσαν έναν διαγωνισμό για τους αναγνώστες μας με δώρο την χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση 20 τυχερών από εσάς που θα πάρετε μέρος. Δηλώστε συμμετοχή στο Instagram του iPop!

View this post on Instagram

A post shared by Ipop – από την Πόπη Τσαπανίδου (@ipopgr)

Πού θα βρεις την Evelina Broumer;WebsiteFacebookInstagramEvelina Broumer Photography (Loft185) | Σπύρου Βρεττού 12, Μεταμόρφωση

Το άρθρο Η Evelina Broumer με τον μαγικό της φακό μεταμορφώνει τα φετινά Χριστούγεννα σε μια πολύ ζεστή, οικογενειακή εμπειρία! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα