Ανοιχτά την Κυριακή super market και καταστήματα με click away – Με ποιο ωράριο θα λειτουργήσουν

17:55 19/12/2020 - Πηγή: iPop

Ανοιχτά την Κυριακή, 20/12/2020, πρόκειται να είναι τα super market και τα καταστήματα που εξυπηρετούν με click away καθώς και προαιρετικά τα κομμωτήρια.

Ανοιχτά την Κυριακή τα καταστήματα

Ανοιχτά τα καταστήματα λιανικής και τα super market θα είναι την Κυριακή 20/12/2020 ώστε να εξυπηρετηθεί το κοινό. Μόνον υπό την προϋπόθεση

του click away φυσικά για τα καταστήματα λιανικής. Το ωράριο το οποίο πρόκειται να ακολουθήσουν τα super market το αποφασίζει κάθε μία αλυσίδα υπεραγοράς τροφίμων ενώ τα καταστήματα λιανικής αναμένεται να λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ.

Λόγω του εορταστικού ωραρίου που ορίζεται κάθε χρόνο για τις Κυριακές έτσι φέτος παρά την κατάσταση που βιώνουμε λόγω καραντίνας τα καταστήματα και τα super market θα είναι ανοιχτά. Οι περισσότερες αλυσίδες υπεραγοράς τροφίμων μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει ότι το ωράριο που θα ακολουθήσουν είναι από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Καλό θα είναι ωστόσο προς αποφυγήν δυσαρέσκειας να ενημερωθείτε για το κατάστημα που σκοπεύετε να επισκεφτείτε.

Το ίδιο αναμένεται να ισχύσει και για την Κυριακή 27/12/2020, προαιρετικά για τα καταστήματα λιανικής με ωράριο λειτουργίας 11:00-20:00. Λόγω του σκληρού lockdown αυτό δε θα ισχύσει για τις περιοχές της Δυτικής Αττικής και της Κοζάνης.

Για την Κυριακή 20/12/2020, προαιρετική κρίνεται και η λειτουργία των κομμωτηρίων. Η επίσκεψη στα κομμωτήρια θα γίνεται με sms στο 13033 με τον κωδικό 2 και κατόπιν ραντεβού.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ανοιχτά την Κυριακή super market και καταστήματα με click away – Με ποιο ωράριο θα λειτουργήσουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα