Η Καίτη Γαρμπή και ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκαν στον προημιτελικό του J2US – Η διπλή αποχώρηση της βραδιάς

12:02 20/12/2020 - Πηγή: iPop

Το βράδυ του Σαββάτου 19/12/2020, στο stage του J2US βρέθηκε καλεσμένη η Καίτη Γαρμπή όπου έκανε και ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή. Ο προημιτελικός του σόου πήρε μία ανεπανάληπτη τροπή και η ψυχαγωγία του κοινού σίγουρα χτύπησε κόκκινο! Για πρώτη φορά στον προημιτελικό είχαμε διπλή αποχώρηση με τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν από το J2US να είναι ο Γιώργος Τσαλίκης με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Ηλία Βρεττό.

Η Καίτη Γαρμπή
ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή

Η βραδιά ήταν ξεκάθαρα αφιερωμένη στα 80’s και έτσι η Καίτη Γαρμπή ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Η Βίκυ Σταυροπούλου, μάλιστα, σηκώθηκε, έβγαλε τα παπούτσια της και χόρεψε το “Ξυπόλητη Χορεύω” και ο Αναστάσιος Ράμμος, χάρισε κι εκείνος ένα ζεϊμπέκικο.

 

Η βραδιά εξελίχτηκε μουσικά με έναν απροσδόκητο τρόπο αφού στη σκηνή εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ερμήνευσε  «Το Χαμένο Νησί» και το «Κουτσουράκι» με τη συνοδεία πιάνου. Η ερμηνεία του ήταν καθηλωτική και συγκινητική θυμίζοντας το παρελθόν.

Με μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιτυχίες της 30ετούς καριέρας της, όπως τα «Ιεροσυλία», «Χαμένα», «Ευαισθησίες» και «Θα Μελαγχολήσω», τα νέα της κομμάτια με τον Φοίβο όπως το πιο πρόσφατο «Σ’ Όποιον Αρέσω» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και τις δυνατές της ερμηνείες, η Καίτη Γαρμπή ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Μάλιστα, επεφύλαξε και μία μεγάλη έκπληξη, τραγουδώντας την επιτυχία «Επιτέλους» σε ντουέτο με την Δέσποινα Βανδή, η οποία αποκάλυψε και μια άγνωστη αστεία ιστορία που είχε συμβεί σε συνεργασία τους το 1993, αλλά και «Το Κάτι» μαζί με τον παρουσιαστή του show, Νίκο Κοκλώνη!

  Η διπλή αποχώρηση του προημιτελικού

Η βραδιά ξεκίνησε με εφτά ζευγάρια που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στον προημιτελικό. Παρόλα αυτά δύο εξ αυτών αποχώρησαν, ο Γιώργος Τσαλίκης με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Ηλία Βρεττό.

Ανάμεσα στις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς ήταν αυτή της Ζόζεφιν με το Νάσο Παπαργυρόπουλο, όπου ακολουθήθηκε από το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου “Μεταφέρατε ένα συναίσθημα πολύ καθαρό σε βαθμό παρεξηγήσεως”.

Η Νατάσα Καλογρίδη και ο Νικόλας Ραπτάκης τραγούδησαν το «Sweet Dreams» των Eurythmics με κοστούμια από το Εθνικό Θέατρο που έκλεψαν την παράσταση. Ωστόσο η Δέσποινα Βανδή δεν έμεινε ικανοποιημένη από την ερμηνεία τους καθώς όπως είπε θα ήθελε να το τερματίσουν.

Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος τραγούδησαν το «Ποια Θυσία» και όταν ο Νίκος Κοκλώνης άδραξε την ευκαιρία να φέρει την Άντζελα Δημητρίου ζωντανά στη σκηνή, η ίδια είπε στην Κατερίνα Ζαρίφη ότι τα σπάει!

Η Ζένια Μπονάτσου και ο Βαγγέλης Κακουριώτης τραγούδησαν “Boys, boys, boys” και ξεσήκωσαν το κοινό.

Τέλος, η Ζωή Δημητράκου έβαλε τον Λευτέρη Πανταζή να κάνει… «Push ups»!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η Καίτη Γαρμπή και ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκαν στον προημιτελικό του J2US – Η διπλή αποχώρηση της βραδιάς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα