Ποια σπιτική μάσκα προσώπου πρέπει να δοκιμάσεις με βάση το δέρμα σου;

19:09 6/5/2020 - Πηγή: iPop

Μάσκες προσώπου υπάρχουν πολλές κι ίσως να ‘χεις δοκιμάσει και αρκετές, όμως ξέρεις ποια είναι η ιδανική μάσκα προσώπου με βάση το δέρμα σου; 

Μπορεί να κυκλοφορούν αρκετές κρέμες και μάσκες στην αγορά, όμως καλό είναι να ξέρεις ποια να προτιμήσεις και φυσικά θα την επιλέξεις με βάση τον τύπο του δέρματός σου. Φυσικά και οι θετικές επιδράσεις μιας μάσκας προσώπου είναι πάρα πολλές και είναι καλό να χρησιμοποιείς μία μάσκα ακόμα κι αν εφαρμόζεις καθημερινά στο πρόσωπό σου μια ενυδατική. Κι αυτό γιατί η μάσκα είναι διαμορφωμένη έτσι ώστε να παραμένει στο

δέρμα περισσότερο και να συμπληρώνει τα άλλα προϊόντα ομορφιάς.

Το πρόσωπό σου έχει ανάγκη που και που από μία τονωτική μάσκα προσώπου που θα το ενυδατώνει, θα το τονώνει και θα το κάνει να φαίνεται πιο λαμπερό. Στο εμπόριο θα βρεις διάφορες μάσκες ανάλογα με το δέρμα, αλλά και μερικές που συνδυάζουν όλους τους τύπους του δέρματος, όπως ξηρό ή λιπαρό.

Με τον συνδυασμό αυτών των βοτάνων έχεις την καλύτερη μάσκα προσώπου! 

Βέβαια, μια καλή επιλογή είναι να φτιάξεις την δικιά σου μάσκα προσώπου, εντελώς εύκολα και να είναι και σπιτική, με τα χεράκια σου.

Όμως, ποια είναι η ιδανική μάσκα προσώπου με βάση το δέρμα σου;

Φυσικά και υπάρχει μια μάσκα που μπορείς να φτιάξεις με βάση τον τύπο του δέρματός σου. Η απάντηση κρύβεται σε ένα γρήγορο τεστάκι που μπορείς να κάνεις. Ουσιαστικά απαντάς σε οχτώ απλές ερωτήσεις σχετικά με το πώς νιώθεις το δέρμα μες τη μέρα, αν το περιποιείσαι, αν βάφεσαι και αν το κρατάς αρκετά ενυδατωμένο. Μάθε, λοιπόν, με αυτόν τον εύκολο τρόπο τι μπορείς να χρησιμοποιήσεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου για να φτιάξεις μια σπιτική μάσκα προσώπου ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σου.

Είσαι έτοιμη για το τεστ;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Σημάδια στο πρόσωπο; Η σπιτική μάσκα που χρειάζεσαι

Photo: Freepik

Το άρθρο Ποια σπιτική μάσκα προσώπου πρέπει να δοκιμάσεις με βάση το δέρμα σου; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα