Σαρωτική η Κατερίνα απ’ το MasterChef στη Φωλιά των ΚουΚου! (Video)

13:39 6/5/2020 - Πηγή: iPop

Η Κατερίνα απ’ το MasterChef μετά την αποχώρησή της μίλησε μέσω Skype στη Φωλιά των ΚουΚου κι ήταν σαρωτική! Όλα όσα είπε για την αποχώρησή της, το τι συνέβαινε στο σπίτι και τον Γιώργο. 

Η Κατερίνα είπε πως δεν έχει μετανιώσει για τα όσα έχει πει και δεν νιώθει ότι έχει αδικήσει κάποιον, καθώς πίσω από κάθε της λέξη υπάρχουν επιχειρήματα, όμως, παραδέχθηκε ότι ο τρόπος της είναι απόλυτος.

Έχοντας λοιπόν ζήσει όλα αυτά μες

στο σπίτι θα σας πω ότι δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Και δεν είναι εγωιστικό αυτό που λέω. Μπορεί να ακούγεται εγωιστικό και να πει ο άλλος να πει ότι έχω έπαρση, δεν είναι έπαρση, ούτε εγωισμός. Δεν νιώθω ότι έχω αδικήσει κάποιο από τα παιδιά. Πίσω από κάθε λέξη που έχω πει, υπάρχουν επιχειρήματα και υπάρχει και μια βαρύτητα. {…} Ο τρόπος μου είναι απόλυτος, το δέχομαι και είναι και πολλές φορές τόσο ευθύς που μπορεί τον άλλον να τον φέρει σε δύσκολη θέση, τα δέχομαι. Είμαι αντιδραστική, απόλυτη και σκληρή πολλές φορές. Δεν είμαι άδικη όμως

Σχετικά με το δύσκολο βράδυ πριν την αποχώρησή της, η Κατερίνα αποκάλυψε πως δεν είχε καθόλου καλή ψυχολογία, ενώ είπε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει τι ακριβώς συνέβη που την επηρέασε, αλλά έγινε ένα άσχημο παρασκήνιο.

Δεν είχα καθόλου καλή ψυχολογία. Μπορεί να ακουστώ γραφική, αλλά το προηγούμενο βράδυ δεν ήταν πολύ ευχάριστο. Η προηγούμενη ημέρα ήταν πολύ φορτισμένη. Με επηρέασε πολύ! Αρχικά συνέβη κάτι ιδιαίτερο, όμως δεν μπορούμε να το πούμε. Αρχικώς έγινε ένα πολύ άσχημο παρασκήνιο την προηγούμενη ημέρα και έληξε πολύ άσχημα. Με έκαναν να ντραπώ κάποια πράγματα που συνέβησαν. Δεν θέλω να εκθέσω κανένα και θα προτιμήσω να μην πω αλήθειες

Όσον αφορά την ατάκα της ότι η vegan Ντέμη έτρωγε ζωικά προϊόντα, η Κατερίνα απ’ το MasterChef επέμεινε, λέγοντας πως αυτό έγινε μπροστά στα μάτια της.

Καταρχήν έχω πολλή καλή όραση. Το βράδυ αυτό που συνέβη το γεγονός, η Ντέμη έφαγε ζωικά σαλάμια. Ήμουν μπροστά. Έφτιαχνα δικό μου τοστ και ήρθε πήρε το ψωμί, σαλάμι, γαλοπούλα, τυρί και τα έψησε. Το έφαγε μπροστά μου. Εγώ καταλαβαίνω περισσότερα απ’ ότι εσείς. Μπορεί να ήθελε να πάρει μια μικρή γεύση, μπορεί

Και τελικά… Ποια ήταν η σχέση ανάμεσα στον Γιώργο και την Κατερίνα απ’ το MasterChef;

Σύμφωνα μ’ αυτά που είπε η ίδια, δεν υπήρξε ποτέ κανένα ερωτικό συναίσθημα μεταξύ τους, αλλά δεν τον μισεί, απλά δεν ταιριάζουν σαν άνθρωποι, ενώ μαγειρικά είχαν πολύ καλή συνεργασία.

Παράλληλα, αποκάλυψε έναν άγνωστο τσακωμό πίσω απ’ τις κάμερες που είχαν οι δυο τους και ο Γιώργος της είχε πει πως εάν θέλει μπορεί να ανοίξει την πόρτα και να φύγει.

Καταρχήν δεν υπήρχε καμία στιγμή που να υπήρξε κάποιο άλλο συναίσθημα για τον Γιώργο. Δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό, τίποτα απολύτως. Τον Γιώργο δεν τον μισώ. Έχει βγει μια εικόνα ότι θέλω να του κάνω κακό. Απλά δεν ταιριάζαμε σαν άνθρωποι. Μαγειρικά ήταν πολύ καλή η συνεργασία μας. Εσείς βλέπετε 2 ώρες ένα επεισόδιο. Εμείς ζούσαμε 24 ώρες μέσα στο σπίτι. Υπάρχει πολύ παρασκήνιο πίσω απ’ αυτή τη χρυσόσκονη. Ο Γιώργος ήρθα σε πολλές φορές σε αντιπαράθεση μαζί του. Ήρθα σε προσωπική σύγκρουση μαζί του. Εκείνες τις ημέρες είχαμε ρεπό και ήμασταν στο σπίτι και μου υπέδειξε την πόρτα του σπιτιού και μου είπε ότι άμα δεν μου αρέσει να φύγω. Και φυσικά του απάντησα ότι πρώτα θα φύγει αυτός και μετά εγώ. Εγώ στο σπίτι ήμουν πολύ απομονωμένη, έκανα παρέα μόνο με τον Ηρακλή. Είχα καλή σχέση και με άλλα παιδιά. Με όλους τους υπόλοιπους είχαμε απλά μια καλημέρα. Δεν μου ταίριαζαν. Είμαι πιο πειθαρχημένος άνθρωπος εγώ. Δεν υπήρχε σεβασμός σε τίποτα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

MasterChef: Αποχώρησε η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια και το Twitter την αποθέωσε

Το άρθρο Σαρωτική η Κατερίνα απ’ το MasterChef στη Φωλιά των ΚουΚου! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα