Ποια είναι η Αγαπητή Έλενα;

10:03 7/11/2014 - Πηγή: iPop

Δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη της παράσταση η Αγαπητή Έλενα, το γνωστό και ιδιαίτερο έργο της Λιουντμίλα Ραζουμόβασκαγια επέστρεψε ανανεωμένο και έτοιμο να συναρπάσει τους θεατές του. Η ιστορία του έργου γράφτηκε στην Σοβιετική Ένωση του ’80 στην περίοδο δηλαδή που υπήρχε μια διαρκεί αναστάτωση. Μπορεί να νομίζεις ότι αναφέρεται στο παρελθόν αλλά η ιστορία της παράστασης Αγαπητή Έλενα είναι διαχρονική και άκρως επίκαιρη για τα δεδομένα της χώρας μας που προσπαθεί να αναζητήσει νέους τρόπους να εξελιχθεί και να βγει από το αδιέξοδο.

‘Όλη η ιστορία

του έργο διαδραματίζεται σε μικρό διαμέρισμα σε μια πόλη της Σοβιετικής Ένωσης στο οποίο διαμένει μία δασκάλα. Την ημέρα των γενεθλίων της, όμως, δέχεται μια περίεργη επίσκεψη και έτσι ξεκινούν όλα.

Οι αξίες περνούν κρίση, η ψυχολογική βία βαράει κόκκινα και ο πόνος γεμίζει τον χώρο. Οι παράλογες αντιδράσεις κυριαρχούν και ο σπαραγμός της γυναικείας ψυχής διογκώνεται.

Η παράσταση Αγαπητή Έλενα βρίσκεται επίσημα στο θέατρο του Κολωνού από την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 και οι παραστάσεις αναμένονται να ολοκληρωθούν το Σάββατο 31 Ιανουαρίου του 2015.

Info!

Αγαπητή Έλενα

Θέατρο Επί Κολωνώ

Διεύθυνση: Ναυπλίου 12 & Λένορμαν

Παραστάσεις: Από 16/10/2014 έως 31/1/2015

Ημέρες παραστάσεων: Πέμπτη έως Κυριακή

Τηλέφωνο: 2105138067

Τιμή εισιτηρίου: 16 Ευρώ Κανονικό, 10 Ευρώ Μειωμένο, Σάββατο και Κυριακή 12 Ευρώ

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Ποια είναι η Αγαπητή Έλενα; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα