Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (7/11/2014)

09:01 7/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η Πανσέληνος δεν θα σας απασχολήσει τόσο πολύ, ίσως να σας φέρει κάποια ζητήματα που σχετίζονται με την περιουσία σας και το σπίτι σας, αλλά όχι σε τραγικό βαθμό. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι το γεγονός ότι πολλά άλλα ζώδια επηρεάζονται, όπως οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Υδροχόοι και οι Λέοντες. Αν έχετε ειδικά σχέσεις ή συνεργασίες με αυτά τα ζώδια θα ταλαιπωρηθείτε γιατί έχουν μια

κάποια αυξημένη ζήλια και εριστικότητα, και καθώς και εσείς έχετε έναν πολύ έντονο Άρη ίσως έχετε συγκρούσεις .

Ταύρος

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σε μια έντονη αντίθεση με τον Ήλιο, τον Κρόνο και την Αφροδίτη, μπορεί να σας επηρεάσει πάρα πολύ. Κατά κύριο λόγο θα αναθεωρήσετε όλο το πλέγμα των σχέσεών σας, αλλά θέλει προσοχή γιατί θα αυξηθεί πολύ η ζήλια σας. Προσέξτε την υγεία σας και ειδικά χρόνια προβλήματα τα οποία σας ταλανίζουν. Κρατείστε σε κάθε περίπτωση χαμηλούς τόνους με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Δίδυμοι

Να δώσετε σημασία και αξία στους ανθρώπους που αγαπάτε. Καθώς η Πανσέληνος δίνει μια τρομερή ζήλια σε όλα τα ζώδια, ο κάπως αυθόρμητος και ελεύθερος χαρακτήρας σας πιθανόν να γίνει αιτία για αντιπαραθέσεις. Μην δώσετε την εντύπωση ότι φλερτάρετε και μην εκτεθείτε γενικά. Ταυτόχρονα θα πρέπει να είστε και πολύ προσεκτικοί σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με χρήματα και περιουσιακά στοιχεία .

Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας η Σελήνη θα κάνει σήμερα όλον τον ζωδιακό να ξεσηκωθεί! Από το έντονα κτητικό ζώδιο του ταύρου προκαλεί τριγμούς σε φθαρμένες σχέσεις και απαιτεί απόλυτη πίστη . Αρκετές δυσκολίες συναισθηματικές σας περιμένουν και εσάς. Ίσως να νιώσετε ότι ο σύντροφός σας δίνει αφορμές για να ζηλέψετε, ίσως νιώσετε κάπως μόνοι. Προσέξτε να μην βγείτε εκτός ορίων, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως νομίζετε.

Λέων

Η εκρηκτική Πανσέληνος σε τετράγωνο με το ζώδιό σας και με την σύνοδο του ήλιου με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, η καθημερινότητά σας γίνεται πολύ έντονη. Θέματα που αφορούν την οικογένειά σας, το σπίτι σας, χρήματα και ακίνητη περιουσία θα είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σας, και πιθανόν να σας κουράσουν και να σας προβληματίσουν έντονα. Μην στεναχωριέστε, είστε δυνατοί άνθρωποι και μπορείτε να αντεπεξέλθετε στα πάντα.

Παρθένος

Μια εξαιρετικά δραστική Πανσέληνος επηρεάζει όλον τον ζωδιακό και φυσικά και εσάς. Όχι τόσο ωστόσο που να πούμε ότι θα έχετε μεγάλες ανατροπές στην ζωή σας, όπως άλλα ζώδια . Καλό είναι να δώστε σημασία σε σχέσεις που κάπως έχουν φθαρεί, να αντιμετωπίσετε με χιούμορ και τρυφερότητα κάποιες πιθανές ζήλιες που θα εκδηλώσουν οι άνθρωποί σας αλλά να δώσετε προσοχή και στην δουλειά σας.

Ζυγός

Έρχονται ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένατε, κλείνουν όμως κάποιες άλλες πόρτες που τις θεωρούσατε δεδομένες και ανοιχτές. Καλό είναι να μην δώστε πολύ μεγάλη σημασία σε ανθρώπους που σας υποσχονται ανεδαφικά πράγματα. Καλό είναι να περιορίσετε τα έξοδά σας, παρ’ όλο ότι έχετε την εντύπωση πως τα πράγματα πάνε καλύτερα. Μπορεί με την Πανσέληνο να αντιμετωπίσετε διάφορες προκλήσεις και να μην έχετε τα έσοδα που ελπίζατε.

Σκορπιός

Μια εκρηκτική Πανσέληνος στον πολικό σας Ταύρο βάζει φωτιά στο συναίσθημα, στην ζήλια, αλλά και σε θέματα υγείας. Καθώς θα είναι σε αντίθεση όχι μόνον με τον Ήλιο αλλά και με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, αυτή η Πανσέληνος θα ανακινήσει πολλά προβλήματα . Προσπαθήσετε να κρατήσετε σε ισορροπία τον εαυτό σας, μην θυμώνετε, μην εκτεθείτε σε ανθρώπους που αγαπάτε με απότομες συμπεριφορές, μην γίνεται πολύ αυστηροί.

Τοξότης

Με τον Δία σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, η οποία έχει εμπλοκή και στην Πανσέληνο, το συναισθηματικό σας βάρος γίνεται μεγάλο. Θέλετε να κάνετε πολλά και νιώθετε εγκλωβισμένοι. Έχετε την τάση να είστε αφηρημένοι, κάπως εριστικοί και απόλυτοι, χαλαρώστε και μοιραστείτε το όποιο σας πρόβλημα με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Θα δείτε ότι τελικά μπορείτε να πάρετε βοήθεια από τους άλλους.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος είναι σε αντίθεση με την Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – ταύρου. Δυσχέρειες που σχετίζονται περισσότερο με τα ερωτικά σας και ψυχολογικά σας θέματα έρχονται στην επιφάνεια. Είναι πιθανόν να μην μπορείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις ενώ οι άνθρωποί σας επιμένουν να σας πιέζουν να δράσετε άμεσα, να κανονίσετε θέματα σχέσεων και επιρροών. Μια δύσκολη ημέρα, αλλά θα τα καταφέρετε.

Υδροχόος

Μια πολύ δυνατή Πανσέληνος σε τετράγωνο με το ζώδιό σας βγάζει όλες τις ανασφάλειες και τους φόβους στην επιφάνεια. Μαζί με τις δύσκολες όψεις του Ουρανού σας υποχρεώνει να κινηθείτε γρήγορα στον τομέα της δουλειάς σας, χωρίς όμως να σας πιάνει πανικός γιατί αυτό θα σας στοιχίσει τελικά περισσότερο χρόνο. Δώστε αγάπη στους δικούς σας ανθρώπους.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον ταύρο σας επηρεάζει πάρα πολύ και σας δίνει σήματα ότι πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το σπίτι σας, τις δουλειές σας και τις υποχρεώσεις σας. Πιθανόν κάποια ζητήματα που θα θέλατε να αποφύγετε εμφανίζονται πάλι και ζητούν απαιτητικά λύσεις. Να ξέρετε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μπορέσετε να κάνετε κινήσεις για να αποφύγετε να πληρώσετε χρήματα, πρέπει να εξασφαλίσετε έσοδα .

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (7/11/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα