Τι πρέπει να κάνεις τον Νοέμβριο για να προετοιμαστείς για τα Χριστούγεννα!

08:31 7/11/2014 - Πηγή: iPop

Έχουν μείνει 48 ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα….Μάλλον δεν θα έχεις στολίσει ακόμα το σπίτι σου και ούτε καλά-καλά έχεις μπει σε εορταστικό mood. Φέτος έχει αποφασίσει ότι θα είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα! Θέλεις τα πάντα να είναι στην εντέλεια, για αυτό τώρα που είναι Νοέμβριος έχεις το χρόνο να οργανωθείς και να προετοιμαστείς σωστά.

Τι πρέπει να κάνεις!Κάνε ένα καλό καθαρισμό στο σπίτι σου. Όταν το σπίτι θα είναι στολισμένο θα είναι δύσκολο να το καθαρίσεις καλά. Ενώ άμα κάνεις μια γενική καθαριότητα τώρα κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου
απλά με λίγα πράγματα θα πρέπει απλά να το συντηρήσεις.Ώρα για καλλωπισμό. Μην περιμένεις τον Δεκέμβριο για να βάψεις τα μαλλιά σου, να βρεις το make-up σου για τις γιορτές ή ό,τι άλλο χρειάζεσαι. Κάνε έρευνα αγοράς, ψάξε τι πράγματα χρειάζεσαι για να απογειώσεις το γιορτινό σου στυλ.Ώρα και για ψώνια. Μην περιμένεις να γεμίσουν ασφυκτικά τα εμπορικά κέντρα με κόσμο, για να πας να αγοράσεις ρούχα. Εκτός ότι ίσως δεν θα βρίσκεις αυτά που θες στα νούμερα που θες, θα σου σπάσουν και τα νεύρα από το σπρώξιμο και τον χαμό. Μπορείς τώρα να κάνεις αγορές και για όλη την οικογένεια.Προγραμμάτισε τα πάρτι ή τις μαζώξεις που θα κάνεις. Τον Δεκέμβριο όλος ο κόσμος βγαίνει και δύσκολα θα σου πει κάποιος ναι, σε μια πρόσκληση που θα του κάνεις τελευταία στιγμή. Αποφάσισε αν θες να κάνεις κάποιο πάρτι ή τραπέζι ή κάποια μάζωξη και «κλείσε» από τώρα τον κόσμο που θες να καλέσεις.Κάνε μια λίστα με αυτούς που θέλεις να του κάνεις δώρο. Αρχικά όρισε το χρηματικό ποσό που θες να διαθέσεις για όλα τα δώρα που θες να κάνεις και ξεκίνα να γράφεις άτομα.Σκέψου τι θες να κάνεις αυτά τα Χριστούγεννα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ταινίες, παραστάσεις, επισκέψεις σε εκθέσεις ή χώρους, συναντήσεις με φίλους ή οτιδήποτε άλλο σου αρέσει. Σίγουρα δεν μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να «κάτσει» τελευταία στιγμή αλλά αν θέλεις να πας σε μια παράσταση στο Μέγαρο, πχ, μπορείς να το κανονίσεις από τώρα.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Τι πρέπει να κάνεις τον Νοέμβριο για να προετοιμαστείς για τα Χριστούγεννα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα