Πήρες διαζύγιο και θες να ξαναρχίσεις να βγαίνεις ραντεβού αλλά δε ξέρεις πως; Αυτά είναι 6 tips που θα σε βοηθήσουν να το κάνεις!

14:13 18/10/2020 - Πηγή: iPop

Ένα διαζύγιο είναι μία δυσάρεστη θέση στην οποία κανένας δε σου εύχεται να βρεθείς κι όμως κάποιες φορές είναι αναπόφευκτο. Πρέπει να προσαρμοστείς σε μία καινούρια καθημερινότητα και να ξαναρχίσεις τη ζωή σου σχεδόν από την αρχή. Πολλές φορές μάλιστα θες να αρχίσεις να βγαίνεις με κάποιον κι όμως κάτι σε τρενάρει ή ίσως ακόμα και να νιώθεις ότι δε ξέρεις πως να ξαναμπείς σε αυτή την κατάσταση η οποία πλέον σου μοιάζει πολύ μακρινή. Υπάρχουν , ωστόσο, 6 tips που θα σε βοηθήσουν να

ξαναβγείς ραντεβού μετά το διαζύγιο αποδεικνύοντας σου ότι ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις μία καινούρια αρχή!

6 tips που θα σε βοηθήσουν να ξαναβγείς ραντεβού μετά το διαζύγιοΗ χημεία δεν είναι το παν

Είναι αρκετά πιθανό μετά από ένα διαζύγιο να θελήσεις να βρεις τον ιδανικό σύντροφο και ακόμα πιο πιθανό να αναζητήσεις πάνω από όλα την χημεία μεταξύ σας. Καλό είναι να θυμάσαι, λοιπόν, ότι η χημεία δεν είναι το παν. Η χημεία πολλές φορές χτίζεται με τον χρόνο καθώς ειδικά στα πρώτα ραντεβού είναι δύσκολο να εμφανισθεί με τόση αμηχανία που πλανιέται στην ατμόσφαιρα!

Βεβαιώσου ότι έχεις ξεπεράσει τον πρώην σου

Ένα διαζύγιο, είτε με καλό τέλος είτε με άσχημο, αποτελεί μία πληγή. Κάθε πληγή χρειάζεται χρόνο να κλείσει και να επουλωθεί. Ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο πριν ξαναβγείς ραντεβού μετά το διαζύγιο σιγουρέψου ότι η δική σου πληγή έχει κλείσει. Πάρε το χρόνο να κάνεις τον απολογισμό σου για τη σχέση σου, να βρεις τι είναι αυτό που ζητάς και έπειτα μπορείς να ξεκινήσεις την αναζήτησή του.

Η αναμονή κάνει τα πράγματα καλύτερα

Σε ένα νέο ραντεβού μπορεί να σου έρθει η επιθυμία να κάνεις το επόμενο βήμα και φυσικά αν αυτό θες, αυτό να κάνεις. Όμως, καλό θα ήταν να έχεις υπομονή ειδικά στο πρώτο ραντεβού και ειδικά αν αυτό που θες είναι μία καινούρια σχέση στη ζωή σου! Η αναμονή μπορεί να κάνει τα πράγματα καλύτερα τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε σεξουαλικό επίπεδο. Ωστόσο η απόφαση παραμένει δική σου!

Ο τέλειος άνδρας δεν είναι πουθενά

Όπως αντίστοιχα και η τέλεια γυναίκα! Ο κάθε ένας μας έχει τις ιδιαιτερότητες του και μέσα από αυτές βρίσκουμε αυτό που είναι τέλειο για μας σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Συνεπώς, αν γνωρίσεις κάποιον που είναι αντικειμενικά τέλειος και έχει όλα όσα θα ήθελες πριν ενθουσιαστείς πάρε το χρόνο να τον γνωρίσεις καλύτερα. Γνώρισε τον στους φίλους σου έτσι ώστε να υπάρχει και ακόμα μία πιο αντικειμενική άποψη από τη δική σου.

blog.pof.comΧαρτογράφησε τις σχέσεις σου

Το να προχωρήσεις τη ζωή σου μετά από ένα διαζύγιο είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα από μόνο του, όμως θα χρειαστεί να το κάνεις με σύνεση ώστε να προσπαθήσεις αυτή τη φορά να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή. Για το λόγο αυτό κάνε μία ιστορική αναδρομή στις σχέσεις σου και αξιολόγησε τις. Βρες τα κοινά σημεία καθώς συνήθως από εκεί προκύπτουν και τα κοινά λάθη. Αναγνώρισε τα και φρόντισε στην επόμενη σχέση σου να μη τα επαναλάβεις!

Αν έχεις παιδιά, πες το!

Είναι αρκετά πιθανό να τριγυρίζει στο μυαλό σου η πιθανότητα ότι αν αυτός που σε ενδιαφέρει μάθει ότι έχεις παιδιά θα γίνει καπνός! Είτε αυτό ισχύει είτε όχι, αν έχεις παιδιά πες το! Αυτό στην πραγματικότητα θα γλιτώσει χρόνο και από τους δυο σας. Ο άνθρωπος που θες να έχεις δίπλα σου θα χρειαστεί να είναι δίπλα και στα παιδιά σου οπότε σε κάθε περίπτωση θα πρέπει κι εκείνος να το γνωρίζει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πήρες διαζύγιο και θες να ξαναρχίσεις να βγαίνεις ραντεβού αλλά δε ξέρεις πως; Αυτά είναι 6 tips που θα σε βοηθήσουν να το κάνεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα