Αυτή είναι η Κατερίνα Καινούργιου | Photo

10:01 2/8/2019 - Πηγή: iPop

Για πρώτη φορά άβαφη η Κατερίνα Καινούργιου | Photoδημοσιεύει μια φωτογραφία -πιο φυσική από ποτέ- στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δες παρακάτω την εικόνα που απέσπασε χιλιάδες likes και comments. 

Θα μου πεις γιατί πρέπει να σχολιάζουμε το γεγονός ότι είναι άβαφη η Κατερίνα Καινούργιου; Η παρουσιάστρια ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία από τις διακοπές της, στην οποία έχει τη φυσική της ομορφιά και την αναδεικνύει με τον καλύτερο

τρόπο. Πώς; Όχι, με φίλτρα και μακιγιάζ αλλά απλά με τον φωτισμό απ’ το ηλιοβασίλεμα και το αλάτι στα μαλλιά της. Όπως δηλαδή, πρέπει να είναι οι διακοπές!

Στη λεζάντα της φωτογραφίας γράφει χαρακτηριστικά: «Πρώτη φορά …χωρίς make up…χωρίς φίλτρα…μόνο με αλάτι στα μαλλιά κ ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα …».

View this post on Instagram

ᔕᑌᑎᔕet…♥️ Πρώτη φορά …χωρίς make up…χωρίς φίλτρα…μόνο με αλάτι στα μαλλιά κ ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα … #helloaugust

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on Aug 1, 2019 at 10:49am PDT

Φυσικά τα σχόλια έπεσαν βροχή, όπως και τα likes γιατί το…. natural beauty έχει άλλη χάρη. Να θυμίσουμε βεβαίως, πως η Κατερίνα Καινούργιου όλα αυτά τα χρόνια που είναι στα φώτα της δημοσιότητας είχε μακριά μαλλιά και πριν από πολλούς μήνες πήρε την απόφαση να κουρευτεί και με το μακρύ καρέ αποχαιρέτησε τη… χαίτη της!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» πλέον στις εμφανίσεις της αλλά και στις συνεντεύξεις εμφανίζεται πιο χαλαρή, παραδέχεται τα λάθη και τις ατέλειες της, όπως λέει και η ίδια.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό In Style, η ίδια μίλησε για τα επαγγελματική λάθη αλλά και την προσωπική της ζωή. Όπως είπε η Κατερίνα Καινούργιου, παλαιότερα είχε τον ανώριμο αυθορμητισμό. «Όταν κάνεις μια καθημερινή πρωινή εκπομπή και μπαίνεις στα σπίτια του κόσμου, ο αυθορμητισμός είναι κάτι που θέλουν οι τηλεθεατές από εσένα. Ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει ρόλους», αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ αναγνωρίζει πως υπήρξε αφελής, αλλά τώρα είναι αυθόρμητη, χωρίς αυτή την παιδική αφέλεια.

Μην ξεχνάς ότι σε αυτόν τον χώρο ξεκίνησα όταν ήμουν 18 και πια είμαι 34. Μεγαλώνεις, θωρακίζεσαι και μαθαίνεις από τα λάθη σου. Προσωπικά την έχω πατήσει αρκετές φορές. Ουσιαστικά το “θύμα” είμαι εγώ, εννοώντας με αυτό ότι εγώ στενοχωριέμαι. Τώρα έχω αποφασίσει να με προστατεύω

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή για την οποία αποφεύγει να μιλά, δήλωσε πως είναι καλά και πως ξεκινά καινούργια πράγματα σε πολλούς τομείς της ζωής της.

«Από τα γενέθλιά μου και μετά νιώθω ότι ανοίγω έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή μου. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Θέλω να αφήσω πίσω τα λάθη του παρελθόντος και είμαι έτοιμη για νέα ξεκινήματα», είπε η παρουσιάστρια προσθέτοντας πως ο κόσμος που την παρακολουθεί χαίρεται να τη βλέπει καλά και δεν τον ενδιαφέρει ο λόγος.

Αναφορικά με τη δημιουργία οικογένειας, ανέφερε πως είναι κάτι που θέλει και κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί, αλλά δεν βιάζεται και δεν την αγχώνει.

Εμάς αυτή η Κατερίνα μας αρέσει πολύ!

Το άρθρο Αυτή είναι η Κατερίνα Καινούργιου | Photo εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα