Παπαγεωργίου – Snik: Όλοι μιλούν για το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

11:44 6/10/2019 - Πηγή: iPop

Παπαγεωργίου – Snik: Όλοι μιλούν για το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η σχέση τους φαίνεται να επιβεβαιώθηκε. 

Ο έρωτας Παπαγεωργίου – Snik είναι το νέο talk of the town και η είδηση που απασχολεί και ήδη έχει σχολιαστεί σχεδόν από όλους. Τη σχέση τους φαίνεται να επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Snik, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου.

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν η κριτής του GNTM και ο γνωστός ράπερ εθεάθησαν σε cafe-bar του Χαλανδρίου με κοινή παρέα, με τις πληροφορίες να τους ήθελαν να είναι μαζί εδώ και έναν μήνα.

Η είδηση φαίνεται να επιβεβαιώθηκε σύμφωνα με την Ελένη Βουλγαράκη και την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα», καθώς ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε κοινό τους φίλο.

«Ναι είμαστε μαζί με την Ηλιάνα, είπε ο Snik σε μια πηγή μου. Έτυχε να έχουμε κοινό φίλο με τον Snik, όποτε και τον ρώτησε και μου το είπε. Ο τραγουδιστής είχε χρόνια σχέση, ωστόσο τώρα είναι ελεύθερος, άρα η σχέση τους μπορεί να ισχύει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Βουλγαράκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Σημειώνεται ότι στις αρχές Αυγούστου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βιντεάκι απ’ τα γυρίσματα του GNTM, όπου τη βλέπουμε να χορεύει χαμογελαστή το «Senorita», το hit του Snik σε ντουέτο με την Τάμτα.

Στη λεζάντα του συγκεκριμένου βίντεο, η ίδια είχε κάνει tag τόσο την Τάμτα όσο και τον Snik, ενώ είχε γράψει ότι είναι και το τραγούδι της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Working señorita

Keywords
Τυχαία Θέματα