Όσα δεν πρέπει να μοιράζεσαι με τρίτους για τη σχέση σου!

18:08 5/10/2019 - Πηγή: iPop

Όσα δεν πρέπει να μοιράζεσαι με τρίτους για τη σχέση σου, γιατί κι εμείς πιστεύουμε ότι όσοι λιγότεροι ξέρουν για την ευτυχία σου, τόσο περισσότερο θα κρατήσει!

Είσαι ευτυχισμένη και τρέχεις να το δηλώσεις σε οικογένεια, φίλους, συναδέλφους. Και τα μοιράζεσαι όλα με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους. Τα πρώτα ραντεβού, τους πρώτους τσακωμούς, τους πρώτους εκνευρισμούς και διαφωνίες, τις προσωπικές σας στιγμές και γενικά ό,τι έχει να κάνει με εσένα και τον σύντροφό σου.

Γιατί είναι σημαντικό να κρατάς ορισμένα πράγματα και για εσένα; Γιατί όσα μοιράζεσαι σε κάνουν

να εκτίθεσαι και το σημαντικότερο όσα λες δεν μπορούν να αλλάξουν, στο ενδεχόμενο που την επόμενη ώρα αλλάξεις γνώμη και τελικά είσαι βέβαιη ότι αυτός είναι ο άνθρωπός σου.

Κράτα όσα σε κάνουν ευτυχισμένη και λιγότερη ευτυχισμένη κρυφά και θα μας θυμηθείς όταν συνειδητοποιήσεις ότι είχαμε δίκιο!

5 μυστικά που δεν πρέπει να μοιράζεσαι με τρίτους για τη σχέση σου!Οικονομικά και νομικά θέματα

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα οικονομικά προβλήματα έχουν οδηγήσει ζευγάρια στον χωρισμό. Δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά έτσι τα φέρνει μερικές φορές η ζωή. Παρόλα αυτά, ακόμη κι εάν δεν έχεις οικονομικά προβλήματα, είναι καλό αυτά τα θέματα να τα κρατήσεις για εσένα και τον σύντροφό σου.

 Ο,τιδήποτε έχει να κάνει με το σεξ

Κι αυτό δεν ξέρουμε γιατί πρέπει να το αναλύσουμε, αλλά θα αρκεστούμε να πούμε ότι είναι απλώς προσωπική υπόθεση! Δεν χρειάζεται να δίνεις όλες τις λεπτομέρειες για την ερωτική σου ζωή στις φίλες σου και ειδικά στην περίπτωση που ξέρεις ότι το έτερον σου ήμισυ θα ένιωθε κάπως άβολα με αυτό. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να είστε και οι δύο OK με το να μιλάτε με τρίτους για τη σεξουαλική σας ζωή, οπότε δεν μας πέφτει λόγος.

Τους τσακωμούς σας

Μπορεί να πιστεύεις ότι είναι καλή ιδέα κάθε φορά που τσακώνεσαι με τον σύντροφο σου να τρέχεις στις φίλες σου για να μοιραστείς τον πόνο σου, όμως, όσο περίεργο κι εάν σου ακούγεται και οι τσακωμοί ενός ζευγαριού είναι αυστηρά προσωπικοί. Είναι επίσης απόλυτα φυσιολογικοί και ο λόγος για τον οποίο τσακώνεστε σήμερα, μπορεί να είναι ο λόγος που αύριο θα είστε πιο αγαπημένοι.

Όλα όσα σε ενοχλούν στον σύντροφό σου

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα σου αρέσουν όλα όσα κάνει και λέει ο σύντροφός σου. Μερικές φορές θα κάνει ορισμένα πράγματα που θα σε ενοχλούν, αλλά θα πρέπει να κάνεις κι εσύ τους συμβιβασμούς σου, γιατί κανείς δεν είναι τέλειος -ναι, ακόμα κι εσύ δεν είσαι-, και όλοι αξίζουμε και μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι σημαντικό, όμως, να αναφέρεις όλα αυτά που σε ενοχλούν στη συμπεριφορά του πρώτα σε εκείνον και ύστερα δεξιά και αριστερά. Το τελευταίο που θες είναι να ακούσει από άλλους ότι μιλάς γι’ αυτόν πίσω απ’ την πλάτη του.

Τις ανασφάλειες του

Εδώ που τα λέμε, δεν πρέπει να μοιράζεσαι με τρίτους, ούτε και τις δικές σου ανασφάλειες, όχι για να μην φαίνεσαι τέλεια, αλλά γιατί κανείς δεν χρειάζεται να τις ξέρει και τις περισσότερες φορές είναι φανερές. Σίγουρα δεν είναι ωραίο να μοιράζεσαι με άλλους τις ανασφάλειες και τις ανησυχίες του συντρόφου σου, γιατί αυτές στις έχει εκμυστηρευτεί σε εσένα που σε ξέρει και λίγο παραπάνω.

Διάβασε ακόμη:

Ποιες συμφωνίες πρέπει να κάνεις με τον σύντροφό σου για να αντέξει η σχέση σας στον χρόνο;

Photo: Unsplash/Candice Picard

Το άρθρο Όσα δεν πρέπει να μοιράζεσαι με τρίτους για τη σχέση σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα