Το hair trend που αγαπούν οι street stylers

19:32 5/10/2019 - Πηγή: iPop

Το hair trend που αγαπούν οι street stylers το τελευταίο διάστημα και είδαμε όσο κανένα άλλο στις εμφανίσεις τους κατά τη διάρκεια των Εβδομάδων Μόδας. Ποιο είναι αυτό και πώς θα το πετύχεις. 

Το hair trend που αγαπούν οι street stylers θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε κι ως την πιο κομψή εκδοχή της πλεξούδας που έχουμε δει. Πρόκειται για μια πλεξούδα σε χαμηλή αλογοουρά ή αλλιώς η double-band braid.

Είδαμε το συγκεκριμένο

hairstyle τόσο στους δρόμους της Κοπεγχάγης και των κοριτσιών που έχουν αποδείξει επανειλημμένα εκεί ότι αγαπούν τις πλεξούδες και τα πιο επιμελώς ατημέλητα μαλλιά όσο και στις street style εμφανίσεις που ακολούθησαν σε Νέα Υόρκη, Μιλάνο και Παρίσι.

Photo: Sandra SemburgΠώς θα το πετύχεις

Το συγκεκριμένο hairstyle είναι εύκολο να το πετύχουν ακόμη και όσες δυσκολεύονται με τις πλεξούδες. Αρχικά, πιάνεις τα μαλλιά σου (είτε χωρίστρα είτε slicked back) μια χαμηλή αλογοουρά με ένα λαστιχάκι. Στη συνέχεια πιάνεις την αλογοουρά σε μια απλή πλεξούδα και δένεις τα μαλλιά σου κάτω με ένα ακόμη λαστιχάκι.

Photo: Getty Images/Christian Vierig

Μπορείς να διαλέξεις λαστιχάκια στο ίδιο χρώμα ή λαστιχάκια σε χρώμα που θα κάνουν αντίθεση με την εμφάνισή σου. Μπορείς ακόμη να επιλέξεις λιτά κοσμήματα όπως σκουλαρίκια με πέρλες ή κρίκους, για να τα αναδείξεις ακόμη περισσότερο έχοντας τα μαλλιά σου πιασμένα πίσω.

Tip: Για να μην πετάνε οι φύτρες χρησιμοποίησε ένα χτενάκι και ένα hairspray για να τις κρατήσεις στη θέση τους, ενώ για να δώσεις λίγη παραπάνω λάμψη στην πλεξούδα σου, εφάρμοσε λαδάκι στις άκρες των μαλλιών σου.

Διάβασε ακόμη:

To bob της Bella Hadid και της Kaia Gerber είναι το κούρεμα της χρονιάς!

Photo: Unsplash/Tamara Bellis

Το άρθρο Το hair trend που αγαπούν οι street stylers εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα