Άγριες Μέλισσες: Tο σκηνικό αριστούργημα της σειράς από ψηλά!

11:04 6/10/2019 - Πηγή: iPop

Η σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» είναι η σειρά της σεζόν, μιας και κατάφερε να καθηλώσει τους τηλεθεατές απ’ το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η ομάδα Up Drones ανακάλυψε το «χωριό» όπου γίνονται τα γυρίσματα και μας παρουσιάζει το σκηνικό της σειράς «Άγριες Μέλισσες» από ψηλά!

Η νέα σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» είναι αυτή που μας θύμισε τις καλές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης και μας θύμισε εποχές που προβαλλόταν

«Το Νησί» απ’ το MEGA. Το κόστος παραγωγής της σειράς άγγιξε τα 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για τις ανάγκες της «χτίστηκε» απ’ την αρχή ένα ολόκληρο χωριό της δεκαετίας του ’50.

Σε αυτό το χωριό μας ταξιδεύει το νέο βίντεο της ομάδας Up Drones, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε το μέρος όπου έχει στηθεί το εντυπωσιακό σκηνικό, αλλά και στα ονειρεμένα ηλιοτρόπια που το περιβάλλουν.

Χαρακτηριστικά, οι Up Drones αναφέρουν: «Όλοι μιλούν για αυτές. Ολόκληρη η χώρα έχει καθηλωθεί μπροστά από της τηλεοράσεις της και ανυπομονεί για κάθε νέο επεισόδιο».

«Οι Άγριες Μέλισσες ήρθαν να σημάνουν την νέα εποχή της ελληνικής τηλεόρασης. Μια παραγωγή πανάκριβη που το κόστος της άγγιξε τα 6 εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει η ομάδα πίσω απ’ το μοναδικό βίντεο και προσθέτει ακόμη ότι: «Εμείς ανακαλύψαμε τον τόπο όπου έχει στηθεί το ονειρεμένο σκηνικό όπου γίνονται τα βασικά γυρίσματα της σειράς και σας τα παρουσιάζουμε Up’ο ψηλά».

Άγριες Μέλισσες Up’ο ψηλά. Απολαύστε τες.

Σημειώνεται ότι οι αντιδράσεις και οι κριτικές των τηλεθεατών για το σκηνικό της σειράς «Άγριες Μέλισσες», καθώς επίσης και για τις ερμηνείες των ηθοποιών και την κινηματογραφική αισθητική της σειράς, ήταν ιδιαίτερα θετικές απ’ το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Η ιστορία της σειράς εκτυλίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του ‘50 στον θεσσαλικό κάμπο. Παρόλα αυτά, τα σκηνικά και μια νέα μικρή πόλη στήθηκε απ’ την αρχή, όχι στον θεσσαλικό κάμπο, αλλά έξω απ’ το Στούντιο Κάπα στα Σπάτα.

Στο βίντεο των Up Drones βλέπουμε πώς η παραγωγή και ο σκηνογράφος Αντώνης Χαλκιάς δημιούργησαν απ’ το μηδέν τα σπίτια και τα καταστήματα του χωριού και γιατί αυτή η σειρά καθόλου τυχαία δεν έχει προκαλέσει τον ενθουσιασμό των τηλεθεατών.

Διάβασε ακόμη:

Καταιγιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες | Οι συνεχόμενες έρευνες κι ένα τεράστιο δίλημμα

Το άρθρο Άγριες Μέλισσες: Tο σκηνικό αριστούργημα της σειράς από ψηλά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα