Όταν πολίτης είπε στον «αέρα» γκαντέμη τον Πρωθυπουργό (Video)

10:17 20/7/2019 - Πηγή: iPop

Η αλήθεια είναι πως απ’ τη στιγμή που έγινε ο μεγάλος σεισμός στην Αθήνα την Παρασκευή, δεν είναι λίγοι οι οποίοι έχουν σπεύσει να το τρολάρουν, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να μιλούν και για… γκαντεμιά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όλα αυτά, όμως, περιορίζονταν στα social media… Μέχρι που ένας πολίτης είπε γκαντέμη τον Πρωθυπουργό στον «αέρα» του ΑΝΤ1!

Τη στιγμή που ο πολίτης βρισκόταν σε live σύνδεση

στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αποφάσισε να δώσει τη δική του… εξήγηση για τη σεισμική δόνηση!

Συγκεκριμένα, ο κάτοικος από την περιοχή της Λιοσίων, που βρέθηκε κοντά στο επίκεντρο της δόνησης, αναφερόμενος στις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από τον σεισμό, είπε στο τέλος: «Έπρεπε να τα περιμένουμε αυτά διότι έχουμε γκαντέμη Πρωθυπουργό».

Αμέσως, ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων τον… επανέφερε στην τάξη, λέγοντας πως η εν λόγω προσέγγιση δεν είναι σοβαρή, ενώ η σύνδεση με τον πολίτη σταμάτησε μερικές στιγμές αργότερα.

Στο Twitter βέβαια η κατάσταση είναι ακόμα πιο έντονη, με πολλούς χρήστες να βρίσκουν τον σεισμό ως αφορμή για να τρολάρουν τη νέα Κυβέρνηση.

Ο Μητσοτάκης θα τη βγάλει την τετραετία. Εμείς δεν θα τη βγάλουμε.

— Manolis Grigorakis (@mgrigorakis) July 19, 2019

Ο Μητσοτάκης φεύγει από το Μαξίμου,στο τέλος της τετραετιας.#σεισμος pic.twitter.com/GiIciHdmCC

— lavrentis74 (@lavrentis74) July 19, 2019

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν μάλιστα ότι μέσα σε μερικές μέρες που έχει αναλάβει τα καθήκοντά της η νέα Κυβέρνηση, στην Ελλάδα έχουμε δει βροχές, πλημμύρες και σεισμό κι αναρωτιούνται τι άλλο πρέπει να περιμένουμε!

10 μέρες στο τιμόνι της χώρας ο @kmitsotakis !! Βροχές, πλημύρες .. σεισμός .. τι άλλο να περιμένουμε ;!;!

— Eυγενιος (@EugeniosK) July 19, 2019

Στην ιστορία θα μείνουν, οι δέκα πληγές του Φαραώ, και οι άπειρες πληγές του Κουλη επί της Προεδρίας του…#σεισμος #Μητσοτακης #κουλης

— διπολική λιακάδα m/ (@Sleepy_Genius_) July 19, 2019

Αυτό το τελευταίο βέβαια, το λες και λίγο τραβηγμένο! (;)

Άλλο λίγο κυβέρνηση Μητσοτάκη και θα ακυρωθεί το γκολ του Χαριστεα στον τελικό το 2004

— beeroas (@beeroas) July 19, 2019

Σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λίγο πριν την εκλογή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ερωτηθεί σχετικά με την γκαντεμιά που φορτώνουν στον πατέρα του, με τον ίδιο ν’ απαντάει πως ένας άνθρωπος σαν τον πατέρα του μόνο γρουσούζης δεν μπορεί να είναι, ενώ παραδέχθηκε πως τον ενοχλούσε όταν άκουγε να το λένε αυτό, αν και ο πατέρας του το αντιμετώπιζε με χιούμορ.

Το άρθρο Όταν πολίτης είπε στον «αέρα» γκαντέμη τον Πρωθυπουργό (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα