Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αλέξανδρος Ρήγας

18:36 19/7/2019 - Πηγή: iPop

Στο νοσοκομείο ο Αλέξανδρος Ρήγας, ενώ βρισκόταν σε φωτογράφηση για τη νέα του σειρά στον ΣΚΑΪ. Οι πρώτες πληροφορίες για την υγεία του.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης βρισκόταν σε φωτογράφηση για τις ανάγκες της νέας σειράς, «Room Service, πλιζ», που θα προβληθεί τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ, όταν, ξαφνικά, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και λίγα λεπτά αργότερα κατέρρευσε.

Οι συνεργάτες

του, κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Προς το παρόν, φαίνεται πως όλα εξελίσσονται ομαλά με την κατάσταση της υγείας του.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας τα τελευταία χρόνια είχε αντιμετωπίσει μερικά προβλήματα υγείας και είχε χρειαστεί ξανά να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, τον Χειμώνα του 2014 είχε υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ο Αλέξανδρος Ρήγας και το καστ της νέας σειράς ήταν έτοιμοι για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στις 23 Ιουλίου, ωστόσο, δεν γνωρίζουμε εάν αυτή η εξέλιξη θα αλλάξει τα δεδομένα. Το «Room Service, πλιζ» είναι μια κωμωδία, η οποία αφηγείται τις ζωές των μονίμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel». Οι χαρακτήρες είναι έντονοι και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, που οδηγούν σε μια «συμβίωση» που δημιουργεί πάθη, εντάσεις, έρωτες, μίση, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις και πολλές άλλες καταστάσεις που γεννά το περιβάλλον της σειράς.

Το άρθρο Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αλέξανδρος Ρήγας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα