Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/7/2019)

09:19 20/7/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι δεν είστε οι ακούραστοι  υπέρ ήρωες που πιστεύετε, γι’ αυτό και είναι επιτακτική ανάγκη να δώσετε στον εαυτό σας τον χρόνο και την πολυτέλεια να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Προσπαθήστε

λοιπόν να αναβάλετε τις πολύ απαιτητικές δραστηριότητες και ασχοληθείτε μόνο με όσες δεν απαιτούν μεγάλα αποθέματα ενέργειας.

Ταύρος

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους τις οποίες δεν πρέπει να χάσετε. Και αυτό γιατί, μέσα σε μια φιλική συγκέντρωση θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, ενώ, με την καλή σας διάθεση, το χιούμορ και την προσωπικότητα σας θα γίνετε πολύ εύκολα η ψυχή της παρέας.

Δίδυμοι

Κάθε άλλο παρά ξεκούραστη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας  θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την εξέλιξη της καριέρας σας, γι’ αυτό και η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να προχωρήσετε στον σχεδιασμό των επόμενων επαγγελματικών σας κινήσεων ή για να συζητήσετε με τους φίλους σας την επιθυμία σας να αλλάξετε εργοδότη.

Καρκίνος

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό το οποίο και θα σας ενθουσιάσει.

Λέων

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) οι οποίες εδώ και καιρό σας ταλαιπωρούν. Για την επίλυση τους πολύ σημαντική θα είναι η βοήθεια ενός προσώπου από το φιλικό σας περιβάλλον το οποίο θα σας φέρει σε επαφή με έναν ειδικό.

Παρθένος

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας  ,στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε με τον / την σύντροφο σας καθώς και με τους συνεργάτες σας τα θέματα που σας απασχολούν στις σχέσεις σας. Η εξομολογητική σας διάθεση καθώς και η επιθυμία σας να δώσετε λύσεις θα τους εκπλήξουν ευχάριστα.

Ζυγός

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις της εβδομάδας, βάζοντας παράλληλα και μια πινελιά ομορφιάς, ώστε να είστε αποτελεσματικοί και παράλληλα να μην χάνετε άσκοπα το χρόνο σας  με πράγματα και καταστάσεις που ενώ δεν έχουν ουσία απορροφούν όλη σας την ενέργεια.

Σκορπιός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας και θα σας ωθήσει να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να διασκεδάσει και να περάσει όμορφες στιγμές. Όλα αυτά όμως θα γίνουν με μια προϋπόθεση, να πάρετε πρωτοβουλίες και να οργανώσετε μια φιλική συγκέντρωση.

Τοξότης

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του χώρου σας και να κάνετε μερικές παρεμβάσεις στην εσωτερική του διακόσμηση. Η διαδικασία αυτή θα λειτουργήσει για εσάς ψυχοθεραπευτικά αφού θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε εκεί όλη σας την ενέργεια, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας αρέσει.

Αιγόκερως

Ευχάριστες μετακινήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφήσετε πίσω σας την ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνετε μια μικρή απόδραση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα σε ένα κοντινό προορισμό. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όλοι θα έχετε διάθεση να περάσετε όμορφα με χαλαρές συζητήσεις , έχοντας αφήσει πίσω σας την πίεση των προηγούμενων ημέρων.

Υδροχόος

Ιδιαίτερα προστατευτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει μια μεγάλη αγκαλιά και μια ομπρέλα προστασίας σας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να έχετε στο νου σας ότι στην προσπάθεια σας να γίνετε ο φύλακας άγγελος τους είναι πιθανό να νιώσουν ότι τους πνίγετε με την υπερβολική σας φροντίδα.

Ιχθείς

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα τονίσει την γοητεία σας και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Έτσι, οι περισσότεροι από εσάς σήμερα, θα προσπαθήσετε να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή όσο γίνεται πιο γρήγορα τις ιδέες σας, ενώ άλλοι, θα πιέσετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να ακολουθήσουν τους δικούς σας ρυθμούς.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/7/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα