Όταν η κλασική πειρατεία αντιμετωπίζει την σύγχρονη… διακυβεύονται εκατομμύρια δολάρια

11:16 16/5/2017 - Πηγή: iPop

Όταν η κλασική πειρατεία αντιμετωπίζει την σύγχρονη… διακυβεύονται εκατομμύρια δολάρια! Ή αλλιώς hackers απειλούν να διαρρεύσουν το Pirates of the Caribbean 5 αν δεν πληρωθούν τα απαραίτητα λύτρα!

Hackers υποστηρίζουν πως θα ανεβάσουν στο διαδίκτυο την νέα ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής, Caribbean: Salazar’s Revenge αν δεν

εάν δεν βρουν αντίκρυσμα οι απαιτήσεις τους!

Ο CEO της Disney Bob Iger αποκάλυψε ότι hackers υποστηρίζουν πως έχουν υπό «κράτηση» την νέα ταινία των Πειρατών, σύμφωνα με το Deadline.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει online σε τμήματα εάν οι ουσιαστικές απαιτήσεις τους δεν καταβληθούν σε Bitcoin, αν και η Disney συνεργάζεται με το FBI και δεν θα πληρώσει.

Η Netflix αντιμετώπισε ένα παρόμοιο ζήτημα όταν ένας hacker ζητούσε λύτρα προκειμένου να μην διαρρεύσει 10 επεισόδια της επόμενης σεζόν του Orange is the New Black, αφού η εταιρεία αρνήθηκε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους.

Η Disney δεν έχει ακόμη σχολιάσει το hack και δεν είναι ξεκάθαρο αν μια διαρροή θα έχει διακριτό αντίκτυπο στις πωλήσεις της ταινίας στο box office, ενώ το franchise του Pirates of the Caribbean έχει ήδη κερδίσει για το studio £ 3,72 δισ. στο παγκόσμιο box office.

The post Όταν η κλασική πειρατεία αντιμετωπίζει την σύγχρονη… διακυβεύονται εκατομμύρια δολάρια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα