Δεν λέμε ψέματα! Τα τακούνια σου μπορούν να γίνουν τόσο άνετα όσο τα sneakers σου!

09:00 16/5/2017 - Πηγή: iPop

Όσο άνετα τακούνια και να διαλέξεις, δεν θα μπορέσεις ποτέ να τα συγκρίνεις με την άνεση που σου προσφέρουν τα αγαπημένα σου sneakers! ΨΕΜΑ! Μπορείς να έχεις ακριβώς την ίδια αίσθηση φορώντας ψηλά παπούτσια, αρκεί να κάνεις τη σωστή επιλογή και ν’ ακολουθήσεις τις συμβουλές μας!

Μπορεί ν’ αγαπάς να φοράς τα sneakers σου και η αλήθεια είναι πως μπορείς να τα φοράς κάθε μέρα, όμως, υπάρχουν ρούχα και περιστάσεις κάτω απ’ τις οποίες επιβάλλεται να φορέσεις ένα ψηλό παπούτσι.

Με το δεδομένο ότι είμαστε δημοσιογράφοι

κι όχι στιλίστες, είπαμε να το ψάξουμε λίγο παραπάνω και να σου μεταφέρουμε έγκυρες πληροφορίες!

Ο χειρούργος ποδιών και αστραγάλων, Robert Khorramian, απ’ το Santa Monica UCLA Medical Center είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σου πει πώς θα φοράς τα ψηλοτάκουνά σου και θα έχεις την αίσθηση ότι περπατάς με τα sneakers σου!

Σύμφωνα με τον Khorramian «το κόλπο για την εύρεση τακουνιών που είναι εξίσου άνετα ή ίσως περισσότερο από τα sneakers είναι ν’ αναζητάς παπούτσια που είναι σπογγώδη και με μαξιλαράκια».

Ο ίδιος αναφέρει συγκεκριμένα τρεις μάρκες που κατά τον ίδιο κυκλοφορούν τα πιο άνετα τακούνια (Crocs, EZ Spirit και Clarks), εξηγώντας ότι οι συγκεκριμένες μάρκες, αλλά και όλες όσες βασίζονται στο να φτιάχνουν τακούνια μαλακά, με μαξιλαράκια και που παρέχουν καλή στήριξη στο πόδι, είναι ιδανικές για τις γυναίκες που υποφέρουν όταν φορούν τακούνια.

Παράλληλα, υπάρχουν και τρικς που μπορείς ν’ ακολουθήσεις για να κάνεις τα τακούνια σου πιο άνετα:

Βάλε gel πάτουςΚάνε διάλειμμα μιας μέρας όταν φοράς δύο συνεχόμενες μέρες παπούτσι με τα τακούνιΔώσε σημασία στο άνετο σχήμα του παπουτσιούΠάρε ένα παπούτσι με λίγο χαμηλότερο τακούνι

The post Δεν λέμε ψέματα! Τα τακούνια σου μπορούν να γίνουν τόσο άνετα όσο τα sneakers σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα