ΑΠΕΡΓΙΑ-Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη

Με στάσεις εργασίας, οι οποίες αρχίζουν από σήμερα Τρίτη, στα λεωφορεία, θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην 24ωρη απεργία
που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 17 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία ξεκινούν στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης.

Παράλληλα, σε στάση εργασίας προχωρούν σήμερα τα σωματεία των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο, λόγω πένθους και σε ένδειξη σεβασμού προς τους νεκρούς του δυστυχήματος στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης και συμπαράστασης προς τους οικείους τους.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 09:30 το πρωί έως τις 16:30 το απόγευμα.
Τα μέσα σταθερής τροχιάς, μετρό, ηλεκτρικός και τραμ, θα κινούνται από τις 09:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα προκειμένου, όπως αποφάσισαν οι εργαζόμενοι, να διευκολυνθούν οι απεργοί ώστε να μεταβούν στις συγκεντρώσεις. Οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στο σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Τέλος, ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος αφού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Να σημειωθεί, τέλος, πως οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας και την Πέμπτη 18 Μαΐου από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
Πηγή: TRIBUNE
Keywords
Τυχαία Θέματα