Όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Big Brother

13:15 30/8/2020 - Πηγή: iPop

Το Σάββατο 29/8 στις 21:00 έκανε την έναρξη του το Big Brother στην μεγάλη οθόνη θυμίζοντας κάτι από παλιά σε μία πιο ανανεωμένη όμως εκδοχή του. 20 χρόνια μετά και η ανυπομονησία του τηλεοπτικού κοινού ήταν εξίσου στα ύψη όπως έδειξαν και τα τηλεοπτικά νούμερα του Big Brother.

 Τα τηλεοπτικά νούμερα του Big Brother

Από την πρεμιέρα ξεχώρισε ο Ανδρέας

Μικρούτσικος με τα συγκινητικά λόγια που είπε για τον αδερφό του Θάνο Μικρούτσικο που έφυγε πριν λίγους μήνες από τη ζωή.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του “Big Brother”, το reality κατάφερε να σημειώσει τηλεθέαση 29.8% στο δυναμικό κοινό και 27.8% στο γενικό σύνολο, ενώ ήταν στην κορυφή της ζώνης του. Στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειάς του βρισκόταν πάνω από το 25%, ενώ η υψηλότερη επίδοση σε τέταρτο ήταν 33,7%.

Η παρουσίαση του σπιτιού

Ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν εκείνος ο οποίος ανέλαβε τόσο την παρουσίαση του Ανδρέα Μικρούτσικου όσο και του σπιτιού στο κοινό.

Kαλησπέρα σας! Καλωσορίσατε στην πιο δύσκολη και ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόκληση. Όχι μόνο για τα 17 παιδιά που θα ζήσουν μέσα στο σπίτι του Big Brother

Όταν ο Μεγάλος Αδερφός αποφάσισε να αιφνιδιάσει τους διαγωνιζόμενους

Από το πρώτο κιόλας βράδυ ξεκίνησαν οι εκπλήξεις αφού τη στιγμή που είχαν μπει όλοι σχεδόν στο σπίτι και περίμεναν άλλον ένα, ανοίγοντας την πόρτα εμφανίστηκαν δύο παίκτες, ο Δημήτρη Κεχαγιάς και ο Δημήτρη Πυργίδης. Από τους δύο ενημερώθηκαν ότι θα έμενε μόνο ο ένας και αυτό θα αποφασιζόταν από τους υπόλοιπους 15 παίχτες.

Ο Δημήτρης Πυργίδης κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης και αυτός που αποχώρησε ήταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Ωστόσο, μία δεύτερη ανατροπή τον έκανε να παραμείνει στο σπίτι και δεν αποχώρησε κανένας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αυτοί είναι οι 17 παίκτες του Big Brother

Το άρθρο Όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Big Brother εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα