Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/8/2020)

09:00 30/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (30/8/2020), μία ευχάριστη είδηση σε μια εξέλιξη που

σας απασχολούσε, σχετικά με την προοπτική ενίσχυσης των οικονομικών σας, σήμερα θα σας χαροποιήσει. Κάτι που στο πρόσφατο παρελθόν, είχατε προσπαθήσει για να επιτευχθεί, τώρα βαίνει καλώς και από εδώ και στο εξής, μπορεί να σας περιμένει πολλή δουλειά, όμως επαγγελματικά τουλάχιστον θα εδραιωθείτε περισσότερο στο εργασιακό σας περιβάλλον. Στην περίπτωση που ψάχνετε για μια νέα εργασία, κάνετε τις ημέρες που έρχονται τις κατάλληλες επαφές με ανθρώπους που μπορούν να σας ανοίξουν πόρτες, κάτι που θα σας βοηθήσει να βρείτε την κατάλληλη.

Ταύρος

Μέσα από μία συντροφιά, ή ένα φιλικό περιβάλλον, ένα πρόσωπο σήμερα, μπορεί να σας προτείνει να προχωρήσετε μία ιδέα, που παράλληλα θα σας επιφέρει και οικονομικά οφέλη, ή μέσα από αυτή, θα σας δοθεί η δυνατότητα να εκφράσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Ούτως ή άλλως τις ημέρες αυτές, χρειάζεται να έχετε τα αφτιά σας ανοιχτά, γιατί και προτάσεις θα δεχτείτε και μερικές από αυτές, μπορεί να γίνουν η αιτία να ξεκινήσετε κάτι άλλο επαγγελματικά, ή να αναδειχθείτε, μέσα από περιβάλλοντα που ποτέ άλλοτε δεν είχατε σχετιστεί. Αφουγκραστείτε τα κενά και τις ανάγκες της εποχής.

Δίδυμοι

Τον τρόπο για να επιλύσετε ένα θέμα που σχετίζεται με τη λειτουργικότητα του σπιτιού και τη συγκατοίκηση των μελών που διαμένουν μαζί σας, θα σας τον δώσει σαν ιδέα, ένας συνάδελφός σας, ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε μια οικονομική βοήθεια γι αυτό, από έναν γονέα σας. Παράλληλα θα σας λύσει τα χέρια, ένα μπόνους από τη δουλειά σας που μπορεί να μην το περιμένατε, ή το είχατε θεωρήσει ως τάξιμο και το είχατε ξεγράψει. Κάντε ορθότερη οικονομική διαχείριση. Μην ξοδεύετε για καταναλωτικούς σκοπούς τα χρήματά σας και επενδύστε τα στη διαμόρφωση της οικείας σας.

Καρκίνος

Μη μένετε στο σπίτι σήμερα, ή αν έχετε σκοπό να το κάνετε για να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε, καλέστε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, για ένα ποτήρι κρασί και για χαλαρή κουβεντούλα.  Μία ευχάριστη είδηση ύστερα από ένα σημαντικό μήνυμα ή τηλεφώνημα, θα σας αναπτερώσει ψυχολογικά προκαλώντας σας μεγάλη χαρά, αφού από εδώ και στο εξής, μπορεί να σας περιμένει πολλή δουλειά, αλλά οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη. Ναι, μπορείτε να αισιοδοξείτε γιατί οι κόποι και οι προσπάθειές σας βρίσκουν την αναγνώριση. Μοιραστείτε εκείνα που νιώθετε με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν.

Λέων

Υπάρχει η γνωστή παροιμία που λέει, ότι η πολλή δουλειά, τρώει τον αφέντη. Αυτό σας αφορά, γιατί έχετε πέσει με τα μούτρα στο να αφοσιωθείτε στη δουλειά και στην επαγγελματική σας πρόοδο, με αποτέλεσμα, να έχετε αφήσει πίσω τον εαυτό σας, τα “θέλω” του και τις ανάγκες του. Σήμερα σε μια ημέρα χαλαρή, φροντίστε να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν, ξεκουραστείτε και δείξτε επιμέλεια στις διατροφικές σας συνήθειες, αφού τελευταία δεν προσέχετε και πολύ. Βάλτε στο πρόγραμμά σας μία χαλαρή άσκηση και επισκεφτείτε το γιατρό σας ρίχνοντας μια ματιά στα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.

Παρθένος

Ο οικογενειακός χώρος και το σπίτι, θα έχουν σήμερα μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, αφού κάτι καλό συμβαίνει με ένα σας παιδί εάν είστε γονείς, ή μια θετική εξέλιξη που αφορά το σύντροφό σας και σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ξαφνικά όλα θα μοιάζουν να δρομολογούνται θετικά, οπότε μπορείτε να κάνετε εκ νέου όνειρα, να βάζετε νέους στόχους και φιλοδοξίες και αν είναι στην ευχέρειά σας, να κάνετε μία σημαντική αγορά που καιρό τώρα την αναβάλλατε. Καλό βέβαια σε όλα αυτά να γίνουν με μέτρο και σύνεση, αφού μεγάλα ανοίγματα δεν τα επιτρέπουν οι δύσκολοι καιροί που διάγουμε. Μέτρο όμως ούτως ή άλλως διαθέτετε.

Ζυγός

Ένα πρόσωπο κατά πάσα πιθανότητα συγγενικό, ή στενά φιλικό, θα δείξει την προθυμία του να σας βοηθήσει και να σας υποστηρίξει σε ένα θέμα που σας άγχωνε και αυτό μετριάζει τα άγχη και τις ανασφάλειες που σας δημιουργεί. Σήμερα η ημέρα μάλλον σας βρίσκει με διάθεση εσωστρέφειας, αφού πρέπει να πάρετε την περίοδο αυτή, κάποιες αποφάσεις που θα δρομολογηθούν σύντομα και θα αφορούν τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα προσωπικά σας θέματα.  Επειδή όλα όπως καταλαβαίνετε αλλάζουν και θα αλλάξουν κι άλλο, μην παραμένετε θεατές. Το καλύτερο θα ήταν, εσείς να προκαλέσετε τις αλλαγές που έρχονται πρώτοι.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (30/8/2020), από εδώ και στο εξής, θα χρειαστεί να γίνετε πιο εξωστρεφείς και όταν σας προσκαλούν κάπου, για να γνωρίσετε κόσμο και να βρεθείτε σε περιβάλλοντα που άλλοτε δε συνηθίζατε, τέτοιες προσκλήσεις να τις αποδέχεστε. Η επόμενη εβδομάδα, έχει πολλές μετακινήσεις για εσάς και δείτε το σαν ευκαιρία για να δοκιμάσετε το επικοινωνιακό σας επίπεδο. Ένα φιλικό κι αγαπητό σας πρόσωπο, θέλει να σας βάλει σε ένα καινούργιο περιβάλλον όπου μέσα από εκεί, θα αναδείξετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Εάν στους κύκλους του έχει δεσμευτεί να σας παρουσιάσει, μην το εκθέσετε λοιπόν. Σκεφτείτε το.

Τοξότης

Αφήστε τις σημαντικές συζητήσεις για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ιδίως εάν αφορούν θέματα που άπτονται του οικονομικού ενδιαφέροντος. Πιθανόν να πιέσετε έναν δικό σας άνθρωπο, να δαπανήσει κάποια χρήματα για ένα κοινό περιουσιακό σας στοιχείο, ή εάν αυτός είναι ο σύντροφός σας που μοιράζεστε από κοινού κάποια έξοδα, να του ζητήσετε να αναλάβει μόνος του εξολοκλήρου, μία δαπάνη, γιατί εσείς αδυνατείτε να την καλύψετε. Επειδή η ημέρα σήμερα, φέρει την προδιάθεση, να συμβαίνουν διάφορες, παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις, μη ρίχνετε κι εσείς περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Αιγόκερως

Μπορεί ως άνθρωποι να πατάτε γερά στα πόδια σας, κάποιες φορές όμως, έχετε κι εσείς την ανάγκη να ονειρευτείτε και να σκεφτείτε εκείνα τα πράγματα που κάποτε θέλατε να κάνετε αλλά οι εποχές οι συνθήκες και οι καταστάσεις, δε σας το επέτρεψαν. Πως θα σας φαινόταν όμως η προοπτική, να βάλετε μπροστά ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας που προέρχεται από το χτες, τώρα που οι περίοδος αυτή, μπορεί να φαίνεται δύσκολη, κρύβει όμως για σας τις ευκαιρίες εκείνες που θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε; ξεκινάει λοιπόν ένα πολύ δημιουργικό διάστημα, που σημαίνει ότι πρέπει να βρείτε τα βήματά σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (30/8/2020), την άμεση υποστήριξη ενός ανθρώπου από το φιλικό σας κύκλο, στο να ξεκινήσετε κάτι δικό σας θα λάβετε σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να παρέμβει προκειμένου να σας φέρει σε επαφή με άτομα, που μπορούν να σας ανοίξουν δρόμους για να το καταφέρετε. Πρέπει όμως να είστε συνεπείς σε εκείνα που θα δεσμευτείτε απέναντί του, αφού θα μπει ως εγγύηση για εσάς. Κατά τα άλλα, είναι μία εποχή που επανεξετάζετε το ενδεχόμενο να ασχοληθείτε με μια δραστηριότητα που είχατε συμμετάσχει κάποτε και προβάλατε μέσα από εκεί τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, ενώ νέοι άνθρωποι σας κατακτούν.

Ιχθύς

Την προοπτική να ανοιχτείτε σε κάτι καινούργιο, ίσως σας βάλει μια ιδέα ενός φίλου, ή ενός ανθρώπου που συνεργάζεστε, αφού ούτως ή άλλως το έργο και οι προσπάθειές σας θα τύχουν της αναγνώρισης από εκείνους που πρέπει. Πριν να αποφασίσετε όμως ένα καινούργιο άνοιγμα, που εκτός από προσπάθεια και ελεύθερο χρόνο, θα έχει και κάποιο οικονομικό κόστος, καλό θα ήταν να ρωτήσετε να πάρετε και να μάθετε πληροφορίες, για το χώρο που θα επιχειρήσετε τα επόμενα βήματά σας. Μην ξεσηκώνεστε για κάτι που δεν γνωρίζετε το πως λειτουργεί και χωρίς να σκεφτείτε τις βοήθειες που θα έχετε στη διάθεσή σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα