Όσα αποκάλυψε ο Γιάννος απ’ τις Άγριες Μέλισσες στον Αρναούτογλου

10:16 25/10/2019 - Πηγή: iPop

Ο Γιάννος απ’ τις Άγριες Μέλισσες είναι ένας ήρωας που μας έχει συγκλονίσει. Για πρώτη φορά, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος μιλά για τη ζωή του στον Γρήγορη Αρναούτογλου

Ο Γιάννος απ’ τις Άγριες Μέλισσες είναι ο χαρακτήρας που μας έχει αγγίξει περισσότερο από όλους. Είναι ο «τρελός» του χωριού, ο οποίος είναι γεμάτος αγάπη και καλοσύνη μέσα του, δέχεται το bullying και τελικά πεθαίνει άδοξα. Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος τον υποδύεται συγκλονιστικά και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Μετά και την τεράστια επιτυχία της σειράς εποχής του

ANT1, είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός μιλά για τη ζωή του και μας αφήνει να τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα, να γνωρίσουμε τις δικές του ευαισθησίες και τον τρόπο με τον οποίο εκείνος μεγάλωσε.

Ο ηθοποιός μίλησε για το σημαντικό βραβείο με το οποίο διακρίθηκε, για την παράσταση «Το κάλεσμα της Λορίν» στα Queer theater awards που αφορούν τη διαφορετικότητα.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως βρισκόταν σε δύσκολη ψυχολογική φάση και ήταν έτοιμος να παρατήσει την υποκριτική πριν παίξει στις «Άγριες Μέλισσες» γιατί δεν ερχόταν αυτό που ήθελε πραγματικά.

Όπως είπε όλα τα χρόνια ήταν οι γονείς του κοντά του «αν δεν ήταν, θα είχα αλλάξει επάγγελμα γιατί κι εκείνοι έχουν κουραστεί πολύ για να μας μεγαλώσουν και να μη μας λείπει τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως είπε έκανε υπομονή αλλά κάποια στιγμή δεν μπορούσε άλλο και καλλιτεχνικά και οικονομικά.

Όσα αποκάλυψε ο «δάσκαλος» από τις Άγριες Μέλισσες στη συνέντευξή του!

«Και ήρθε η οντισιόν και λέω θα δώσω μια τελευταία ευκαιρία»,συνέχισε ο Αθανασόπουλος λέγοντας πως του φάνηκε μια τρομερή εμπειρία, έστειλε το βιογραφικό του τον κάλεσαν για οντισιόν,πήγε ακόμη 5-6 φορές και το άγχος του ήταν μεγάλο. Μέχρι που τελικά τον πήραν και έκαναν την καλύτερη επιλογή θα πούμε εμείς… καθώς δεν μπορούμε να φανταστούμε πλέον, άλλο πρόσωπο για αυτόν τον ρόλο.

Όπως είπε, ο Γιάννος θα εμφανίζεται στη σειρά είτε ως πνεύμα, είτε flash back σε σκηνές του παρελθόντος για να δικαιολογηθούν όσα γίνονται στο παρόν.

«Είναι ένας τρομερός ήρωας, ένας λαϊκός ήρωας, καλός, αγνός, η ψυχούλα», αναφέρει για τον ρόλο του.

Όλοι εν δυνάμει είμαστε ένας Γιάννος και όλοι έχουμε υποτιμήσει έναν Γιάννο. Πάντα, όμως, θέλουμε έναν Γιάννο δίπλα μας για να αισθανόμαστε ανώτεροι και αυτό είναι άσχημο… Η πλειοψηφία τουλάχιστον


Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος δέχεται πολλά μηνύματα εκτός από τα συγχαρητήρια για την υποκριτική του, δέχεται μηνύματα για το θέμα του bullying, καθώς πολλά παιδιά που πηγαίνουν σχολείο είναι θύματα bullying. «Κάθομαι κάθε βράδυ και απαντάω», αναφέρει ο ίδιος λέγοντας πως προσπαθεί να δώσει έτσι λίγη χαρά αλλά και συμβουλές.

Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει πέσει θέμα bullying καθώς ήταν 30 κιλά παραπάνω, είχε φτάσει τα 100 κιλά και έβλεπε περίεργα βλέμματα ειδικά το καλοκαίρι ενώ άκουγε και άσχημους χαρακτηρισμούς.

Διαβάστε επίσης:

Η Δανδουλάκη στις «Άγριες Μέλισσες» και ο πανηγυρισμός στο Twitter!

Το άρθρο Όσα αποκάλυψε ο Γιάννος απ’ τις Άγριες Μέλισσες στον Αρναούτογλου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα