Νωρίτερα οι πληρωμές… λόγω 28ης Οκτωβρίου!

09:36 25/10/2019 - Πηγή: iPop

Με γαμέτη την τσέπη θα μας βρει το τριήμερο καθώς οι πληρωμές θα γίνουν νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου. Ποιες είναι οι πληρωμές για τον Οκτώβρη;;;

Σήμερα Παρασκευή θα πιστωθούν στον λογαριασμό των δικαιούχων τα επιδόματα και οι παροχές. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές για ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου και προνοιακά επιδόματα.

Ναι,

τα καλά νέα είναι για πολλούς και κάνουν αυτή τη μέρα ακόμη καλύτερη! Καθώς η 28η που πέφτει Δευτέρα είναι αργία, οι πληρωμές για τον Οκτώβρη θα πραγματοποιηθούν σήμερα 25 Οκτωβρίου.

Αναλυτικότερα οι πληρωμές του ΟΠΕΚΑ αφορούν:

Τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Οκτωβρίου.Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στους δικαιούχους, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Σεπτεμβρίου.Οι συντάξεις και τα επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων μηνός Νοεμβρίου.Τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης έως και το 2018 για τον Οκτώβριο.Το επίδομα ενοικίου μηνός Οκτωβρίου σε όλους όσοι υπέβαλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως τις 30 Σεπτεμβρίου και αυτή έχει εγκριθεί.

Πρόκειται για μια μικρή ανάσα… πριν κληθούμε να πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας και τη θέρμανση.

Συγκεκριμένα, μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου αναμένεται να αναρτηθούν στο Taxis. Και όπως όλα δείχνουν, δεν θα σημειωθεί καμία αξιόλογη μεταβολή σε σχέση με πέρυσι καθώς το οικονομικό επιτελείο -βάσει των ευρωπαϊκών οδηγιών- θα ισχύσουν από το επόμενο έτος.

Τα ταμεία περιμένουν 1,2 δις., οι ιδιοκτήτες καλούνται να πληρώσουν από 22 ευρώ έως και 1.380 ανάλογα με τον τύπο και το έτος ταξινόμησης, ενώ δεν θα σημειωθεί καμία ελάφρυνση, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Χρήματα έρχονται, χρήματα φεύγουν, τουλάχιστον προς το παρόν ας πάρουμε μια ανάσα κι ας ευχαριστηθούμε το τριήμερο!

Διαβάστε επίσης:

Πότε ξεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις και πόσο θα διαρκέσουν;

Photo:unsplash/Christian Dubovan

Το άρθρο Νωρίτερα οι πληρωμές… λόγω 28ης Οκτωβρίου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα