Dancing with the Stars: Ποια καλλονή θα είναι η παρουσιάστρια του show;

20:18 24/10/2019 - Πηγή: iPop

Το Dancing with the Stars επιστρέφει μέσα απ’ τη συχνότητα του Star για πρώτη φορά! Ποια θα είναι η οικοδέσποινα;

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί με πρώτο και καλύτερο εκείνο της Δούκισσας Νομικού, η οποία είναι συνδυασμένη στο μυαλό μας με το Dancing with the Stars,

αφού το είχε παρουσίασε για δύο σεζόν στον ΑΝΤ1. Ποια ακόμα καλλονή, όμως, διεκδικεί την παρουσίαση;

Oι υπεύθυνοι του Star αναζητούν το πρόσωπο που θα βρεθει στο τιμόνι της παρουσίασης και μέχρι στιγμής υπάρχουν δύο επικρατέστερα ονόματα: Η Δούκισσα Νομικού και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Παρόλα αυτά, η ζυγαριά φαίνεται πως γέρνει προς μια απ’ τις δύο πλευρές κι η πλευρά δεν είναι άλλη από εκείνη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη μέσα από το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», το μοντέλο και κριτής του Greece’s Next Top Model θα αναλάβει την παρουσίαση του show κατά 99%.

Το πάνελ της εκπομπής έκανε πολλά διαφορετικά ονόματα γι’ αυτή την επιλογή, με τον Γιώργο Λιάγκα να την χαρακτηρίζει ως «έξυπνη» μιας και αυτή τη στιγμή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο εμπορικά πρόσωπα του σταθμού.

Ποιες ήταν οι προηγούμενες παρουσιάστριες του Dancing with the Stars;

Την παρουσίαση στους τρεις πρώτους κύκλους του show είχε η Ζέτα Μακρυπούλια, στον τέταρτο κύκλο και στον πέμπτο οικοδέσποινα ήταν η Δούκισσα Νομικού, ενώ στον έκτο η Ευαγγελία Αραβανή.

Στο green room, ο παρουσιαστής που υποδεχόταν σε κάθε κύκλο τους διαγωνιζόμενους μετά την εμφάνισή τους, ήταν διαφορετικός. Στον πρώτο κύκλο ήταν η Ελένη Καρποντίνη, στον δεύτερο η Μαίρη Συνατσάκη, στον τρίτο ο νικητής του δεύτερου κύκλου, Αργύρης Αγγέλου, στον τέταρτο η νικήτρια του τρίτου κύκλου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, στον πέμπτο ο Κώστας Μαρτάκης και στον έκτο ο Σάββας Πούμπουρας.

Δες ακόμα:

Επιστρέφει το Big Brother! Σε ποιο κανάλι;

Το άρθρο Dancing with the Stars: Ποια καλλονή θα είναι η παρουσιάστρια του show; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Dancing, Stars, Ποια,Dancing, Stars, poia