Η φθινοπωρινή/ χειμερινή συλλογή της Νάντιας Ράπτη είναι ένα παιχνίδι αντιθέσεων!

18:30 24/10/2019 - Πηγή: iPop

Ένα ταξίδι στην bohemian δεκαετία των 70ς αλλά και ένα «σαφάρι» έμπνευσης στη Mama Africa σε έναν αρμονικό συνδυασμό. Ερωτευτήκαμε την φθινοπωρινή/ χειμερινή συλλογή της Νάντιας Ράπτη!

Παίζοντας για μία ακόμα φορά με τις αντιθέσεις, η Νάντια Ράπτη προτείνει για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019/2020 μία δημιουργική boho–ethnic σύμπραξη που περνάει από το κομψό φίλτρο της σχεδιάστριας.

View this post on Instagram

Fashion Film Catwalk FW19/20✨ #nadiarapticarwalk #bohemianmeetsafrican

A post shared by Nadia Rapti (@nadiarapti) on Oct 24, 2019 at 3:58am PDT

View this post on Instagram

Thank you all about Catwalk FW19/20 Night✨ @minisfakianakis @nakshoes #nadiarapticarwalk #bohemianmeetsafrica #minisfakianakis

A post shared by Nadia Rapti (@nadiarapti) on Oct 19, 2019 at 5:05am PDT

Από την Κένυα στο Μάλι και στις φυλές της Αφρικής ο χειμώνας της Νάντιας Ράπτη προτείνει παραδοσιακά κεντήματα από τους γηγενείς της Μαύρης Ηπείρου που η σχεδιάστρια τα αποτύπωσε σε έντονα εντυπωσιακά ντεσέν για παντελόνες, φούστες, φορέματα, πανωφόρια και μπλούζες που σχεδιάστηκαν σε ψηλόλιγνες boho chic σιλουέτες.

View this post on Instagram

Release your adventure seeking soul with the new FW20 Collection. Merida Dress✨ #nadiarapti #nadiaraptistyle #FW20 #bohemianmeetsafrican #greekfashiondesigner #newcollection #fashiondesigner #fashion #classy #fashionable #fashiondesign #fashionblog #fashionphotography #fashiondaily

A post shared by Nadia Rapti (@nadiarapti) on Oct 7, 2019 at 6:47am PDT

Ο διαχρονικός συνδυασμός του Black & White, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των συλλογών της Νάντιας Ράπτη και δε θα μπορούσε να λείπει και από τη φετινή κολεξιόν. Αυτή τη φορά παίζει με τα African prints σε φορέματα, μπλούζες, φούστες αποδίδοντας σ’ αυτά ένα urban χαρακτήρα.

View this post on Instagram

These coats are always a reason for a shopping spree. Coming Soon.. #nadiarapti #nadiaraptistyle #FW20 #bohemianmeetsafrican #greekfashiondesigner #newcollection #fashiondesigner #fashion #classy #fashionable #fashiondesign #fashionblog #fashionphotography #fashiondaily

A post shared by Nadia Rapti (@nadiarapti) on Oct 8, 2019 at 3:24am PDT

Κιμονό, loose παντελόνες, shirt dresses, maxi φορέματα αλλά και απαλά μάλλινα πουλόβερ και πλεκτά φορέματα σε γήινους τόνους, έντονους χρωματικούς συνδυασμούς αλλά και μοτίβα boho-ethnic, όλα είναι μια urban chic αναφορά στον κόσμο των μποέμ hippies και «ντύνουν» με απαράμιλλο στιλ την καθημερινότητά μας.

View this post on Instagram

Maly Knitted Bordeaux Dress #FW20 #nadiarapti #nadiaraptistyle #greekfashiondesigner #fashiondesigner #fashion #classy #fashionable #fashiondesign #fashionblog #fashionphotography #fashiondaily

A post shared by Nadia Rapti (@nadiarapti) on Oct 4, 2019 at 6:49am PDT

Πάντα συνεπής στην πρωταρχική της έμπνευση η Νάντια Ράπτη «σχεδιάζει» τη δική της φιλοσοφία στην ελληνική μόδα: Ορίζει εκείνη την κομψότητα που αναδεικνύει το γυναικείο δυναμισμό και τη θηλυκότητα 24/7 δημιουργώντας ρούχα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να συνδυαστούν με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους για ένα μοναδικό κάθε φορά look.

View this post on Instagram

Denim Jeans&Jacket FW20

Keywords
Τυχαία Θέματα