Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/10/2019)

09:09 25/10/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/10/2019):Κριός

Σίγουροι για τον εαυτό σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Κριοί.

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα δώσει νέα πνοή στο πορτοφόλι σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ενισχύσει τον  ερωτισμό και την σεξουαλικότητα σας, γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο από κανένα.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Ταύρους. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού, με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να καταφέρετε να επουλώσετε πληγές που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Με χαμόγελο και αισιοδοξία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ισχυροποιήσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας, γεγονός που θα σας γεμίσει χαρά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, κάτω από την επιρροή της μπορείτε να προχωρήσετε σε πετυχημένες αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, όπως να προχωρήσετε σε μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά σας ή να κάνετε μια αισθητική παρέμβαση.

Καρκίνος

Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή.  Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται ότι θα φέρει ένα νέο μοιραίο έρωτα στην ζωή σας, ο οποίος θα σας βοηθήσει να μεταμορφωθείτε συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά, μιας και το πρόσωπο που θα μπει στην ζωή σας θα αποτελέσει για εσάς πηγή έμπνευσης.

Λέων

Ευχάριστες εξελίξεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να δώσετε ουσιαστικές λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, οι οποίες σας απασχολούν καιρό, ενώ παράλληλα, θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με τα οικεία σας πρόσωπα και να τους αλλάξετε ουσιαστικά την Κοσμοθεωρία τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η αλλαγή θα έχει θετική επίδραση στην καθημερινότητα σας.

Παρθένος

Τον δυναμισμό σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ήρθε η ώρα να δείξετε εσείς οι Παρθένοι.  Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον  Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στο φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η εσωτερική σας δύναμη και ο τρόπος με τον οποίο θα εκφράσετε τα επιχειρήματα σας θα επηρεάσουν πολλούς από τους συνομιλητές σας.

Ζυγός

Σε πιο μυστικά μονοπάτια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού   με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα προστατευτικούς απέναντι σε όποιον και ότι θεωρείτε δικό σας, ενώ δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε ότι μέσω μπορείτε, θεμιτό ή αθέμιτο, για να χειραγωγήσετε τις σκέψεις και τις πράξεις των αγαπημένων σας.

Σκορπιός

Στο επίκεντρο της προσοχής του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα βρεθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί.  Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το  ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει τον μαγνητισμό και την γοητεία σας, ενώ θα σας κάνει να παθιαστείτε με ότι και αν καταπιαστείτε. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ότι ακουμπάτε να το μεταμορφώνετε με το μαγικό σας ραβδάκι.

Τοξότης

Τα θεμέλια της επαγγελματικής σας εξέλιξης, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα βάλετε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε στιγμές έντονου πάθους οι οποίες όμως θα πρέπει να μείνουν κρυφές.

Αιγόκερως

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Ο έντονος μαγνητισμός σας καθώς και η ικανότητα σας να υλοποιείται με επιτυχία ότι ξεκινάτε θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.

Υδροχόος

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να ρίξετε όλη σας την ενέργεια στην εξέλιξη της καριέρα σας, ενώ για να πετύχετε τους στόχους σας δεν θα διστάσετε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να επηρεάσετε προς όφελος σας τις εξελίξεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να μην δημοσιοποιηθεί μια ερωτική σας σχέση η οποία μπορεί να χαλάσει την εικόνα σας.

Ιχθείς

Σημαντικές συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού  με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να δείτε το μέλλον σας με ιδιαίτερη αισιοδοξία, ενώ δεν θα διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να προωθήσετε τα νέα σχέδια σας τα οποία όταν υλοποιηθούν θα σας μεταμορφώσουν. Σε αυτή σας την προσπάθεια θα είναι πολύ σημαντική η βοήθεια του φιλικού σας κύκλου.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/10/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα