Οντισιόν GNTM: Η επιλογή φέτος θα είναι δύσκολη! Οι υποψήφιοι που ξεχώρισαν με την εμφάνισή τους

11:38 15/9/2020 - Πηγή: iPop

Οι οντισιόν του GNTM συνεχίζονται και φαίνεται πως η επιλογή φέτος θα είναι δύσκολη! Αγόρια και κορίτσια περνάνε μπροστά απ’ την κριτική επιτροπή και προσπαθούν να κερδίσουν μια θέση στο Bootcamp εντυπωσιάζοντας με την εμφάνιση, αλλά και τον χαρακτήρα τους.

To τρίτο επεισόδιο των οντισιόν απέδειξε στους κριτές πως υπάρχουν πολύ ταλαντούχα παιδιά εκεί έξω και θα πρέπει η επιλογή τους να είναι πολύ προσεκτική. Ίσως είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει -τουλάχιστον στα όσα έχουν προβληθεί- να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά

στον αριθμό των υποψήφιων που έχουν περάσει κι έχουν κοπεί. Σχεδόν κάθε υποψήφιος που βλέπουμε περνάει στο Bootcamp!

Τρίτη μέρα οντισιόν του GNTM: Όσοι ξεχώρισανΠαναγιώτης

O 22χρονος έκανε την Ζενεβιέβ να τον ερωτευτεί και κέρδισε άνετα και τους υπόλοιπους κριτές. Πέρασε πανηγυρικά στο Bootcamp και οι κριτές σχολίασαν ότι τον θέλουν φυσικά απευθείας στο σπίτι.

Στέλλα Βικτώρια

Η παίκτρια με την εξωτική ομορφιά έκανε τους κριτές να πουν «ΟΥΑΟΥ» και είναι ένα απ’ τα πιο δυνατά χαρτιά, με τον Δημήτρη Σκουλό να σχολιάζει μάλιστα πως είναι απ’ τις πιο όμορφες κοπέλες που έχουν δει στους 3 κύκλους του GNTM.

Κωνσταντίνος

Ο 18χρονος εξήγησε πως είναι μοντέλο από… κούνια, αφού κάνει φωτογραφήσεις από 6 μηνών! Ενθουσίασε τους κριτές με τη ρομαντική αύρα του και πήρε τέσσερα «ναι».

Θεοδώρα

Η Θεοδώρα με το μεγάλο χαμόγελο και το καλλίγραμμο κορμί κέρδισε την κριτική επιτροπή με την ενέργεια, αλλά και τις πόζες της.

Μηνάς

Ο fashion influencer Μηνάς απασχόλησε πολύ τους κριτές, αλλά τελικά δεν πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αφού όλοι του είπαν να μείνει στο κομμάτι του styling που του ταιριάζει πολύ.

Εμανουέλ

Ο 21χρονος απ’ τη Σιέρα Λεόνα χόρεψε με τους κριτές, έκανε πασαρέλα με τη Βίκυ Καγιά και μην ρωτάς, φυσικά και θα τον δούμε στην επόμενη φάση.

Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος που ασχολείται με το μακιγιάζ έκανε τον Σκουλό να του δώσει το «ναι» χωρίς να τον δει καν με μαγιό, ενώ οι πόζες του έπεισαν και τους υπόλοιπους κριτές.

Ίριδα

Η Ίριδα είναι παλιά γνώριμη, αφού είχε πάρει μέρος και πέρυσι. Φέτος, κατάφερε να πάρει 4 «ναι» και ελπίζει να καταφέρει να μπει στο σπίτι.

Ερμής

Ο 19χρονος εμφανίστηκε μπροστά στους τέσσερις κριτές του GNTM και φάνηκε ότι δεν είναι καλά προετοιμασμένος, αφού δεν ήξερε το ύψος του… Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει συμματάσχει στο trailer του Big Brother και έπεισε με την εμφάνισή του μόνο τη μισή κριτική επιτροπή. Βγαίνοντας, σχολίασε πως θα ξαναπάρει μέρος μόνο εάν αλλάξει κριτική επιτροπή…

Ξένια

Η Ξένια εντυπωσίασε με την ομορφιά της και το λευκό δέρμα της, ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σχόλια για την εμφάνισή της και γι’ αυτό θέλει να στείλει ένα μήνυμα μέσα απ’ τη συμμετοχή της. Πήρε τέσσερα «ναι» και θα την δούμε στο Bootcamp.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Μήπως έχουμε ήδη τον νικητή του GNTM 3;

Το άρθρο Οντισιόν GNTM: Η επιλογή φέτος θα είναι δύσκολη! Οι υποψήφιοι που ξεχώρισαν με την εμφάνισή τους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα