Επιτέλους μια όντως διαφορετική -και εντυπωσιακή- έναρξη εκπομπής. Μουτσινάς και Φουρέιρα σε ένα απολαυστικό ντουέτο!

17:03 14/9/2020 - Πηγή: iPop

Το Καλό Μεσημεράκι επέστρεψε με τον Νίκο Μουτσινά να έχει στο πλευρό του μια εντυπωσιακή παρουσία! Μουτσινάς και Φουρέιρα άνοιξαν την εκπομπή μ’ ένα εντυπωσιακό ντουέτο, σαν να βρίσκονται σε μιούζικαλ. Τραγούδησαν, χόρεψαν, άλλαξαν κοστούμια και καταχειροκροτήθηκαν.

Με κέφι και ενθουσιασμό, Μουτσινάς και Φουρέιρα κατάφεραν να μας ξεσηκώνουν όλους με τη διάθεσή τους στην έναρξη του Καλό Μεσημεράκι τη φετινή σεζόν!

Πριν από μερικές μέρες, ο παρουσιαστής είχε κάνει κάποια αινιγματικά stories για την πρώτη καλεσμένη

για φέτος, ενώ λίγο αργότερα είχε αποκαλυφθεί ότι πρόκειται για την Ελένη Φουρέιρα.

Όμως, ακόμα κι αν ξέραμε το όνομα της καλεσμένης, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που είδαμε στις οθόνες μας!

Ο παρουσιαστής και η τραγουδίστρια ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στη “σκηνή” της εκπομπής, ερμηνεύοντας με έναν μοναδικό, θεατρικό τρόπο κάποιες απ’ τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Μετά από πολύ καιρό είδαμε μάλιστα και κοινό στο πλατό -με μάσκες φυσικά-, ενώ τους προηγούμενους μήνες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το κοινό δεν επιτρεπόταν. Έτσι, το στούντιο γέμισε ξανά με φωνές και χειροκροτήματα.

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε ανανεωμένος και όπως μας είχε προϊδεάσει κι απ΄τα videos και τα trailers που είχαν κυκλοφορήσει πριν την πρεμιέρα, είναι έτοιμος για μια εκρηκτική χρονιά!

Δες όσα είπε στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής του:

Ο παρουσιαστής, μετά το show, καλησπέρισε τους τηλεθεατές και είπε ότι του έλειψε πολύ αυτή η ενέργεια, ενώ τους τόνισε την αναγκαιότητα να τηρούν τα μέτρα.

Μου λείψατε πάρα πολύ… αυτό είναι αλήθεια! Θέλω να με πιστέψετε πραγματικά… Θέλαμε πάρα πολύ να ξεκινήσουμε, που συνήθως, λές “να ξεκινήσω!” και έρχεται η μέρα και λες “μωρέ, ένα μήνα θα καθόμουν ακόμα σπίτι να δω και τις άλλες εκπομπές”….γιατί φέτος η τηλεόραση δουλεύει για το “Καλό μεσημεράκι”. Μου έχετε λείψει πάρα πολύ! Είναι η ενέργεια που δίνετε εδώ μοναδική. Θέλω μόνο να συνεννοηθούμε, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να τηρούμε όλα αυτά που λένε και να φοράτε τις μασκούλες σας λες και παίζουμε σε κινέζικο δράμα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Ποιος Έλληνας Bachelor! Έρχεται ο πρώτος Έλληνας… Μπάκουρος

Το άρθρο Επιτέλους μια όντως διαφορετική -και εντυπωσιακή- έναρξη εκπομπής. Μουτσινάς και Φουρέιρα σε ένα απολαυστικό ντουέτο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα