Όλες οι φορές που η Kate Middleton φόρεσε ξανά το ίδιο φόρεμα παραμένοντας πάντα εκθαμβωτική

14:10 27/11/2021 - Πηγή: iPop

Ενώ τελευταία έχουμε δει πολλές διάσημες να ανακυκλώνουν τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι αναμφισβήτητα η πιο γνωστή. Στα πρώτα της χρόνια ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, ξαναφορούσε το ίδιο φόρεμα μέσα σε λίγους μήνες – αποδεικνύοντας ότι ακόμη και για κάποιον με το προφίλ της, δεν χρειάζεται να αγοράσει ένα νέο φόρεμα για μια μεγάλη εκδήλωση.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ στις εμφανίσεις της είτε

αλλάζει τα αξεσουάρ είτε το χτένισμά της, καταφέρνει πάντα να κάνει την παρουσία της στο κόκκινο χαλί να φαίνεται φρέσκια, ακόμα κι αν το φόρεμα είναι μιας δεκαετίας.

Δεδομένης της αξιοσημείωτης επιρροής που έχει η Δούκισσα, η “ανακύκλωση” στο κόκκινο χαλί στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα για τη σημασία της βιωσιμότητας στη μόδα. Εξάλλου, η πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή που μπορείς να κάνεις, είναι να φορέσεις αυτό που ήδη έχεις. Αυτές είναι όλες οι φορές που η Kate Middleton φόρεσε το ίδιο φόρεμα και πραγματικά έλαμπε.

Νέα εποχή για το παλάτι; Η Kate Middleton πήρε τη θέση της Βασίλισσας σε επίσημη εκδήλωση κι όλοι αναρωτιόμαστε τι μπορεί να σημαίνει αυτό!

Όλες οι φορές που η Kate Middleton φόρεσε ξανά το ίδιο φόρεμα

2012 και 2013

Η Δούκισσα επέλεξε ένα κρεμ φόρεμα Roland Mouret για ένα δείπνο στο Claridges του Λονδίνου, πριν ξαναφορέσει το ίδιο φόρεμα για την πρεμιέρα του Mandela: Long Walk to Freedom έναν χρόνο αργότερα.

2012 και 2013

Η Kate φόρεσε ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα του Temperley στην πρεμιέρα του War Horse και αργότερα στην προβολή ενός ντοκιμαντέρ του David Attenborough.

Getty Images

2014 και 2014

Η Kate έκανε το ντεμπούτο της με αυτό το Jenny Packham φόρεμα σε ένα δείπνο στο παλάτι του Kensington το 2013. Ένα χρόνο αργότερα, το ξαναφόρεσε στο γκαλά της National Portrait Gallery τον Φεβρουάριο και στο δείπνο για την 600η επέτειο του St Andrews στη Νέα Υόρκη τον Δεκέμβριο.

Getty Images

2011 και 2016

Για τον πρώτο της επίσημο αρραβώνα, η Kate βγήκε με αυτό το αστραφτερό φόρεμα Jenny Packham για ένα εορταστικό δείπνο στο Kensington Palace για το παιδικό φιλανθρωπικό ίδρυμα Ark. Ανακύκλωσε το φόρεμα για ένα εορταστικό δείπνο στο Norfolk για τα East Anglia’s Children’s Hospices πέντε χρόνια αργότερα

Getty Images

2014 και 2017

Η Δούκισσα επέλεξε ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα της Diane von Furstenberg για να παρευρεθεί στο Royal Variety Performance ενώ ήταν έγκυος στην πριγκίπισσα Charlotte. Φόρεσε ξανά το φόρεμα για ένα εορταστικό δείπνο για το Εθνικό Κέντρο Anna Freud ενώ ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Λούις.

Getty Images

2011 και 2021

Η Δούκισσα επέλεξε ένα λιλά φόρεμα από την Jenny Packham για μια εκδήλωση BAFTA στο Λος Άντζελες ως νεόνυμφη, προτού ανακυκλώσει το ίδιο φόρεμα – αυτή τη φορά με διαφορετική ζώνη – μια δεκαετία αργότερα για την τελετή απονομής των βραβείων Earthshot στο Λονδίνο.

Getty Images

2019 και 2021

Σαφώς μια αγαπημένη επιλογή στο κόκκινο χαλί, η Δούκισσα φόρεσε ξανά ένα αστραφτερό φόρεμα Jenny Packham στο Royal Variety Show, με το οποίο πρωτοεμφανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στο Πακιστάν.

Getty Images

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όλες οι φορές που η Kate Middleton φόρεσε ξανά το ίδιο φόρεμα παραμένοντας πάντα εκθαμβωτική εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όλες, Kate Middleton,oles, Kate Middleton