Δες πώς να καθαρίσεις τα ακουστικά και την θήκη AirPods σωστά

13:16 27/11/2021 - Πηγή: iPop

Εάν χρησιμοποιείς τα AirPods σου συνεχώς κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακούγοντας μουσική και μιλώντας πρέπει σίγουρα να αναρωτηθείς πότε ήταν η τελευταία φορά που τα καθάρισες. Εάν η απάντησή σας είναι «ποτέ», πρέπει να σου πούμε ότι ο καθαρισμός των AirPods είναι σημαντικός τόσο για εσένα όσο και για τα AirPods σου.

Η συσσώρευση κεριού αυτιού, ιδρώτα, βρωμιάς και άλλων βρώμικων ουσιών μπορεί όχι μόνο να βλάψει την απόδοση και τη διάρκεια ζωής των AirPods αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει ερεθισμό ή μόλυνση στον ακουστικό

πόρο σου. Ωστόσο, τα AirPods έχουν πολλά δυσπρόσιτα σημεία και αν τα καθαρίσεις με λάθος τρόπο μπορεί να τα καταστρέψουν. Δες πως να το κάνεις σωστά!

Δες πώς μπορείς να απελευθερώσεις χώρο στο iPhone σου χωρίς να διαγράψεις τίποτα

Πώς να καθαρίσεις τα AirPods

Πριν καθαρίσεις οποιοδήποτε προϊόν τεχνολογίας, είτε πρόκειται για οθόνη υπολογιστή, οθόνη τηλεόρασης, θύρα φόρτισης τηλεφώνου ή ακουστικά, βεβαιώσου ότι έχεις διαβάσει τις οδηγίες που συνοδεύουν το προϊόν καθώς μερικά χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Στη συνέχεια:

Σκούπισε τα AirPods με ένα στεγνό πανί που δεν αφήνει χνούδι.Για να καθαρίσεις ευαίσθητα σημεία, όπως το πλέγμα στα μικρόφωνα και τα ηχεία, τρίψε τα με μια στεγνή μπατονέτα.Εάν τα AirPods σου είναι πολύ βρώμικα —ή έχουν βουλώσει με οτιδήποτε— σου προτείνουμε να τα περάσεις με ένα ελαφρώς υγρό πανί από μικροΐνες. Στη συνέχεια σκούπισε τα με ένα στεγνό πανί που δεν αφήνει χνούδι και τοποθέτησέ τα σε καθαρή επιφάνεια για να στεγνώσουν.Πώς να καθαρίσεις μια θήκη AirPods

Εάν η θήκη με τα AirPods λερώνεται, ένας απλός καθαρισμός μπορεί να την κάνει να φαίνεται ξανά καινούργια. Δεν χρειάζεσαι περισσότερα από νερό και ένα πανί.

Σκούπισε τη θήκη με ένα καθαρό πανί που δεν αφήνει χνούδι βουτηγμένο σε νερό. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ένα μαντηλάκι με οινόπνευμα για να καθαρίσεις τη θήκη σε βάθοςΓύρισε τη θήκη ανάποδα και περίμενε να στεγνώσει τελείως προτού επανατοποθετήσεις τα AirPods σου.Είναι τα AirPods αδιάβροχα;

Απόφυγε να πλένεις τα AirPods σου κάτω από τρεχούμενο νερό γιατί δεν είναι αδιάβροχα. Η ποσότητα αντοχής στο νερό που προσφέρουν εξαρτάται από τον τύπο των AirPods. Τα AirPods Pro έχουν βαθμολογία αντοχής στο νερό IPX4 (τη χαμηλότερη δυνατή βαθμολογία), ενώ οι παλαιότερες εκδόσεις των AirPods δεν έχουν καθόλου βαθμολογία αντοχής στο νερό. Αν και μπορούν να αντεπεξέλθουν στην υγρασία που ισοδυναμεί με μια ιδρωμένη προπόνηση ή μια ελαφριά βροχή, πρόσεξε να μην εκθέτεις τα AirPods στο νερό για μεγάλες χρονικές περιόδους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δες πώς να καθαρίσεις τα ακουστικά και την θήκη AirPods σωστά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δες, AirPods,des, AirPods