Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν μείνεις έγκυος

18:30 19/11/2014 - Πηγή: iPop

Είσαι έτοιμη να πάρεις την μεγαλύτερη απόφαση της ζωής σου και να μείνεις έγκυος. Το σπίτι σου θες να γεμίσει με παιδικές φωνούλες και εσύ να γίνεις μια καλή μητέρα που θα αγαπά και θα φροντίζει τα παιδιά της. Πριν, όμως, το κάνεις θα πρέπει να αλλάξεις κάποιες συνήθειες τις ζωή σου, να δώσεις βάση στην υγεία σου και φυσικά να είσαι έτοιμη να κάνεις θυσίες.

Τι πρέπει να προσέξεις πριν μείνεις έγκυος;Κάνε ένα τσεκ απ: Καλό θα ήταν πριν ξεκινήσεις τις προσπάθειες με τον σύντροφό σου να κάνετε και οι δύο ένα γενικό έλεγχο στην υγεία
σας για να δείτε αν όλα στον οργανισμό μας είναι καλά για να προχωρήσετε στην υλοποίηση του ονείρου σας.Ρύθμιση παθήσεων: Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι ακόμα και η πιο απλή πάθηση που μπορεί να είναι μία αναιμία, είναι σε θέση να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην εγκυμοσύνη. Γι΄αυτό πριν μείνεις έγκυος ρύθμισε την υγεία σου συμβουλευόμενη πάντα το γιατρό σου.Ρύθμισε το βάρος σου: Στην εγκυμοσύνη σίγουρα θα πάρεις κιλά οπότε καλό θα ήταν να έχεις μειώσει το βάρος σου πιο πριν.Κόψε το κάπνισμα και γενικότερα τις καταχρήσεις: Για να γεννήσεις ένα υγιές παιδί ξεκίνα να προσέχεις τουλάχιστον ένα με δύο μήνες πριν. Αποτοξίνωσε τον οργανισμό σου από πριν και κόψε όλες τις κακές συνήθειες που έχεις.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν μείνεις έγκυος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα