Η μεγαλύτερη γιγαντοοθόνη στην Times Square μοιάζει με γήπεδο ποδοσφαίρου

14:11 19/11/2014 - Πηγή: iPop

Στην πιο ξακουστή πλατεία που δεν είναι άλλη από την Times Square στήθηκε η μεγαλύτερη οθόνη του κόσμου. Η συγκεκριμένη οθόνη έχει τις διαστάσεις ενός γηπέδου ποδοσφαίρου και πλέον κοσμεί την πρόσοψη ενός ξενοδοχείου.

Η οθόνη αυτή που είναι η μεγαλύτερη οθόνη του κόσμου είναι «ισοδύναμη» με το ύψος κτιρίου οκτώ ορόφων (23,74 μέτρα) και έχει μήκος 100,5. Καλύπτει ολόκληρο το χώρο μεταξύ της 45ης και του 46ης Λεωφόρου στην καρδιά Times

Square. Είχε υψηλή ευκρίνεια καθώς αποτελείται από 24 εκατομμύρια pixels και επιτρέψει έτσι στους περαστικούς να έχουν πολύ καλή εικόνα την ώρα που την κοιτούν. Μέχρι στιγμής η γιγαντιαία οθόνη συνδέεται επίσης με κάμερες υψηλής ευκρίνειας για να μεταδίδει ζωντανά εικόνες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Η Google θα να είναι η πρώτη εταιρεία που θα διαφημιστεί σε αυτή την οθόνη μετά τις 24 Νοεμβρίου καθώς το τεχνολογικό επίτευγμα θα ενοικιάζεται για διαφημιστικό χρόνο και χώρο μέχρι τον Ιανουάριο. Την τιμή της ενοικίασης δεν την γνωρίζουμε ακόμη αλλά ξέρουμε ότι θα υπερβαίνει προφανώς τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια για διάστημα έως τέσσερις εβδομάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times.

Και επειδή εμείς στο ipop είμαστε πολύ large…. κανονίσαμε και βρεθήκαμε στην γιγαντοοθόνη πριν την Google και σου παρουσιάζουμε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

The post Η μεγαλύτερη γιγαντοοθόνη στην Times Square μοιάζει με γήπεδο ποδοσφαίρου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα