Όλα όσα δεν ξέρεις για τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις

14:03 5/12/2014 - Πηγή: iPop

Νομίζεις ότι οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις είναι συνήθως πιο ξεκάθαρες, ανοιχτές και δεν έχουν μπερδέματα, διαμάχες και φυσικά κέρατο; Κάνεις λάθος! Οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις είναι ακριβώς, όπως και οι υπόλοιπες. Περιέχουν και αυτές πολλές ίντριγκες, πόνο και φυσικά ακόμα και δάκρυα, βέβαια μπορούμε να αναγνωρίσουμε ότι πολλές φορές είναι σαφώς πιο ξεκάθαρες και πιο ουσιαστικές, όπως τονίζουν οι ειδικοί που ασχολήθηκαν μαζί τους και έκαναν τις έρευνές τους. Μερικές φορές, όμως, δεν υπάρχει ούτε σε αυτές η αξία της μονογαμικότητας και της πίστης.

Σε έρευνα, λοιπόν, που διεξήχθη από το Κέντρο Ερευνών του San Francisco State University αποδείχθηκε ότι το 45% των ομοφυλοφιλικών ζευγαριών κερατώνει τον ή την αγαπημένη τους αλλά και ότι μόλις το 37% έχει προσυμφωνήσει ότι μπορεί να είναι ελεύθεροι να έχουν σχέσεις και με άλλα άτομα ξεκαθαρίζοντας τα μπερδέματα και ξεφεύγοντας από παρεξηγήσεις.

Μόνο το 35% δήλωσε ότι πιστεύει βαθύτατα και επικροτεί την μονογαμικότητα ενώ το 8% δεν μπόρεσε καν να απαντήσει στο ερώτημα καθώς διατηρούσε αμφιβολίες για το τι συμβαίνει στην ζωή του.

Τα περισσότερα από τα ζευγάρια που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη έρευνα τόνισαν ότι δεν λένε ψέματα στον αγαπημένο τους και εξάλειψαν την κτητικότητα και την γκρίνια που υπάρχει στις ετερόφυλες σχέσεις καθώς είπαν ότι η σχέση τους είναι συνώνυμο της εμπιστοσύνης της συντροφικότητας και της αληθινής αγάπης.

The post Όλα όσα δεν ξέρεις για τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα