Μετέτρεψε τις λάμπες σου σε Χριστουγεννιάτικους χιονάνθρωπους

11:13 5/12/2014 - Πηγή: iPop

Μας αρέσει πολύ να αξιοποιούμε τα παλιά άχρηστα αντικείμενα που θα πετούσαμε. Αυτή την φορά, λοιπόν, θα σε βοηθήσουμε να αξιοποιήσεις και εσύ τις καμένες σου λάμπες και να τις μετατρέψεις σε Χριστουγεννιάτικους χιονάνθρωπους.

Όπως κατάλαβες τα φετινά Χριστούγεννα θα κάνεις οικονομία αφού τις περισσότερες κατασκευές θα τις φτιάξεις μόνος σου. Δεν θα ξοδέψεις έτσι τα χρήματα που έχεις μαζέψει και θα μπορέσεις επιτέλους να πας για ψώνια και να αγοράσεις τα πράγματα που θέλεις.

Τι
θα χρειαστείς για να φτιάξεις τους Χριστουγεννιάτικους χιονάνθρωπους σου;Παλιές λάμπεςΚόλλα διάφανηΧρυσόσκονηΜικρά ξυλάκιαΣιλικόνηΠορτοκαλί μπογιάΜαύρη μπογιάΠολύ λεπτό πινέλοΣπάγκοΠώς θα φτιάξεις τους Χριστουγεννιάτικους χιονάνθρωπους σου;Γέμισε ένα μπολ με χρυσόσκονη.Πέρνα την κάθε λάμπα σου ξεχωριστά με την διάφανη κόλλα σου.Βούτηξε τις λάμπες μέσα στην χρυσόσκονη.Βγάλε τες από το μπολ και άσε τες να στεγνώσουν.Κόλλα τα δύο σου μικρά ξυλάκια πάνω στις λάμπες με την βοήθεια της σιλικόνης, όπως ακριβώς θα δεις στην φωτογραφία.Βάλε δύο μαύρες τελείες για μάτια σε κάθε χιονάνθρωπο σου.Φτιάξε την μύτη των χιονάνθρωπων βάζοντας μία τελεία πορτοκαλί κάτω από τις δύο μαύρες.Βάλε και άλλες μαύρες τελείες, όπως ακριβώς θα δεις στην φωτογραφία.Τύλιξε γύρω από το πάνω μέρος της λάμπας σου τον σπάγκο δένοντάς τον καλά για να μπορείς από εκεί να την κρεμάς όπου εσύ επιθυμείς.photos:colorsandjoy.com

The post Μετέτρεψε τις λάμπες σου σε Χριστουγεννιάτικους χιονάνθρωπους appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
τι να φτιαξω με μια λαμπα
Τυχαία Θέματα