H Guardian κατονομάζει τον Μαρινάκη στις διώξεις για τους στημένους αγώνες

12:20 5/12/2014 - Πηγή: iPop

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγινε χτες (4/12) ένα από τα πρόσωπα της Guardian. H Guardian κατονομάζει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού καθώς απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε 16 άτομα (μετά από μεγάλης κλίμακας έρευνες για τα στημένα παιχνίδια

στο ελληνικό ποδόσφαιρο) και μεταξύ αυτών των 16 υπήρχε και το δικό του όνομα.

Μπορεί οι εισαγγελείς να μην έχουν δώσει στην δημοσιότητα των ονόματα των 16 που κατηγορούνται για συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης αλλά πηγές αναφέρουν ότι τα άτομα είναι τα ίδια με εκείνα με όσα συμμετείχαν και στην προκαταρκτική έρευνα της αστυνομίας.

Αξιωματούχοι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδία και διαιτητές έχουν κατηγορηθεί επίσης για αδικήματα, περιλαμβανομένων των: «σύσταση, συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη, απόπειρα εκβιασμού και της διαφθορά»

Η έρευνα έχει επικεντρωθεί στον καθορισμό των αγώνων, συμπεριλαμβανομένων μαχών υποβιβασμού και της προώθησης αγώνων που έγιναν, μεταξύ του 2011 και του 2013.

Διάβασε ολόκληρο το κείμενο της Guardian εδώ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ένας επιχειρηματίας και εφοπλιστής που έχει στην κατοχή του την ομάδα του Ολυμπιακού από το 2010. Είχε εμπλακεί στο μεγάλο σκάνδαλο στημένων το 2010-11 και εξακολουθεί να συνεχίζει την «δράση» του μέχρι και σήμερα.

The post H Guardian κατονομάζει τον Μαρινάκη στις διώξεις για τους στημένους αγώνες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα