Σ αυτές τις προτάσεις για Χριστουγεννιάτικα δώρα δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς!

12:37 5/12/2014 - Πηγή: iPop

Σου έχουμε δείξει την αδυναμία που έχουμε στο design, έτσι δεν θα μπορούσαμε να μην σου κάνουμε τις προτάσεις για Χριστουγεννιάτικα δώρα στις οποίες δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς, οι οποίες είναι βασισμένες στην αδυναμία μας!

Την αγάπη μας, για όλα αυτά τα περίεργα και συνάμα εντυπωσιακά αντικείμενα καλύπτει πάντα με τον καλύτερο τρόπο μία από τις πιο γνωστές γκαλερί, η Zoumboulakis Galleries η οποία έχει τη μοναδική δυνατότητα να συνδυάζει την κομψότητα με το κλασικό και το μοντέρνο και φυσικά μας βάζει σε Χριστουγεννιάτικο

κλίμα!

Ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες επιλογές για Χριστουγεννιάτικα δώρα τα οποία θα σε διχάσουν αν πρέπει να τα αμπαλάρεις για δώρο ή να τα πάρεις για το σπίτι σου!

Nana tete en fleurs

Αυτή η κούπα έχει υπογραφή Niki de Saint Phalle, είναι μίνιμαλ και ταυτόχρονα εντυπωσιακό κομμάτι για να ξεκινάς την ημέρα σου με μία μικρή δόση τέχνης!

Κάντο δικό σου από εδώ!

Μικρό αεροπλάνο

Μικρό χάλκινο αεροπλάνο με υπογραφή Διαμαντής Αϊδίνης για να ταξιδέψει μακριά ο παραλήπτης του την εορταστική περίοδο ακόμα και αν δεν καταφέρει να φύγει για κάποιον μακρινό προορισμό!

Κάντο δικό σου από εδώ!

Για μη καπνίζοντες

Η Zoumboulakis Galleries επέλεξε ένα σταχτοδοχείο από τον Αντώνη Κυριακούλη. Αυτό το σταχτοδοχείο όμως είναι για μη καπνίζοντες!

Κάντο δικό σου από εδώ!

Βυθός, 1968

Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει ένα έργο του Ι. Μόραλη από τις επιλογές μας! Ο Βυθός, έργο του 1968 βρίσκεται στη Zoumboulakis Galleries και περιμένει να διακοσμήσει τον τοίχο του παραλήπτη ή και τον δικό σου!

Κάντο δικό σου από εδώ!

Ερωτικό 1976 Β

Και επειδή η αγάπη μας για τον Ι. Μόραλη είναι ανεξάντλητη, επιλέξαμε ακόμα ένα κομμάτι του, το Ερωτικό –το οποίο μπορείς να αποκτήσεις με την ξύλινη κορνίζα.

Κάντο δικό σου από εδώ!

Pompitu II

Ένα βάζο από μαλακή ρητίνη σε μπλε με πορτοκάλι που φέρει την υπογραφή Gaetano Pesce. Σκέφτεσαι καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα; Εμείς όχι, και γι αυτό το έχουμε ήδη παραγγείλει από τη Zoumboulakis Galleries!

Κάντο δικό σου από εδώ!

Free Words

Και όμως, τα πιάτα μπορούν να είναι κομμάτια τέχνης και design! Και μας το αποδεικνύει η Laura Ellero, με το έργο τέχνης διακοσμητικό πιάτο της «Free Words».

Κάντο δικό σου από εδώ!

Eliptical Desktop

Χριστουγεννιάτικες προτάσεις και εννοείται πως δεν θα μπορούσαμε να σου προτείνουμε αυτό το κινητικό γλυπτό από αλουμίνιο το οποίο φέρει την υπογραφή του Matthew Richards και είναι ακόμα μία επιλογή που θα σε διχάσει για το αν θα πρέπει να το χαρίσεις ή να το κρατήσεις!

Κάντο δικό σου από εδώ!

The post Σ αυτές τις προτάσεις για Χριστουγεννιάτικα δώρα δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα