Οικογενειακή εξόρμηση στην παραλία: Τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να πάρεις μαζί σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

20:16 16/7/2022 - Πηγή: iPop

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ξέρεις τι σημαίνει αυτό: ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις την τσάντα θαλάσσης σου! Τι γίνεται όμως όταν πλέον δεν έχεις να φροντίσεις μόνο τον εαυτό σου, αλλά πρέπει να σκεφτείς και την οικογένειά σου; Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις στην παραλία όταν έχεις παιδιά, δεν μοιάζουν με τις παλιές, ανέμελες βουτιές, όπου μια ψάθα, μια πετσέτα, ένα βιβλίο κι ένας καφές ήταν όλα όσα χρειαζόσουν. Το ζήτημα τώρα απαιτεί οργάνωση και

έξυπνες λύσεις. Ως εκ τούτου, η προετοιμασία μιας λίστας με όλα τα πράγματα που θα χρειαστείς στην παραλία με τα παιδιά θα σε βοηθήσει να τα οργανώσεις όλα ευκολότερα, ώστε να μεταφέρεις ό, τι είναι απαραίτητο και τίποτα περισσότερο.

Η λίστα με όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστείς στην παραλία με τα παιδιάΠαγούρι και σνακ…πολλά σνακ

Το παγούρι με νερό είναι δεδομένο. Υπάρχει περίπτωση να φύγεις από το σπίτι και στα πρώτα πέντε λεπτά να μην ακούσεις τη λέξη «πεινάω» ή «διψάω»; Δεν νομίζω! Γι’ αυτό φρόντισε να έχεις μαζί σου κάτι ελαφρύ όπως: φρούτα, μπάρες δημητριακών, μπισκότα και σπιτικά τυροπιτάκια. Καλό θα ήταν να αποφύγεις ό,τι μπορεί να χαλάσει λόγω ήλιου και να τα κρατάς όσο το δυνατόν πιο δροσερά.

Τσάντα Ψυγείο

Για να καταφέρεις να τοποθετήσεις όλα τα σνακ και τα νερά σε ένα μέρος και να μην ανησυχείς διαρκώς μην τυχόν αλλοιωθούν, προμηθεύσου μια τσάντα ψυγείο, η οποία θα σε σώσει. Οι ισοθερμικές τσάντες ψυγεία είναι ένα πιο τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ που μπορείς να έχεις κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και όχι μόνο, καθώς μπορείς να μεταφέρεις με ασφάλεια, ευαίσθητα στην εξωτερική θερμοκρασία αντικείμενα, ενώ είναι εύκολες στην αποθήκευση.

Όσα πρέπει να έχεις στο φαρμακείο των διακοπών σύμφωνα με τους ειδικούς!

Παιχνίδια παραλίαςUnsplash

Δεν γινόταν να λείπουν από τη λίστα τα παιχνίδια παραλίας! Σίγουρα θα χρειαστούν στη θάλασσα μερικά παιχνιδάκια, φτυαράκια και κουβαδάκια για την άμμο! Αυτά θα τους διασκεδάσουν και θα τους κρατήσουν απασχολημένους για να διαβάσεις και εσύ με την ησυχία σου το βιβλίο σου!

Τέντα ή ομπρέλα

Τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά συνηθισμένα τα μικρά τεντάκια παραλίας, γιατί είναι ελαφριά, ανθεκτικά και αρκετά πρακτικά. Φυσικά, η ομπρέλα είναι μια κλασική αξία που ακολουθεί χρόνια την ελληνική οικογένεια στην παραλία. Διάλεξε ό,τι σου ταιριάζει, αρκεί να κάνει σκιά.

Αντηλιακό και πάλι αντηλιακό

Ξεκάθαρα το νούμερο ένα προϊόν που πρέπει να κουβαλάς πάντα και παντού μαζί σου γενικότερα και όχι μόνο στην τσάντα παραλίας. Πολλοί γονείς κάνουν το λάθος και βάζουν αντιηλιακό στα παιδιά μόνο όταν πηγαίνουν για μπάνιο και όχι στις καθημερινές βόλτες ή στο πολύωρο παιχνίδι κάτω απ’ τον ήλιο, πράγμα που είναι λάθος.

Καπέλο και γυαλιά

Τα παιδιά τρελαίνονται να παίζουν με το νερό, την άμμο και τις πέτρες. Για να μην τρελαθεί όμως και η μαμά από άγχος για τις επιβλαβείς συνέπειες του ήλιου ένα καπελάκι και ένα ζευγάρι παιδικά γυαλιά ηλίου θα σώσουν την κατάσταση.

Μια δεύτερη αλλαξιά ρούχων

Η δεύτερη αλλαξιά είναι απαραίτητη διότι ένα παιδί λερώνεται πολύ συχνά. Εκτός αυτού, καλό είναι να υπάρχει μια δεύτερη αλλαξιά σε περίπτωση που 5 λεπτά πριν φύγεις το παιδί αποφασίσει να χαιρετίσει τη θάλασσα με μια τελευταία βουτιά. Με τα ρούχα.

Ιστορίες ξαπλώστρας ΙΙΙ: Πώς να μην γίνετε η οικογένεια που όλη παραλία θέλει να τρέξει μακριά της

Κουτί πρώτων βοηθειών

Τα μικροατυχήματα παντού μπορεί να συμβούν. Γι’ αυτό, ένα μικρό νεσεσέρ με τα απαραίτητα όπως καθαρές γάζες, οινόπνευμα και ιώδιο θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία ό,τι απρόσμενο και αν συμβεί.

Πλέον είστε πανέτοιμοι να αδράξετε τη μέρα οικογενειακώς και εσύ να μην ανησυχείς για το εάν ξέχασες κάτι στο σπίτι! Καλές βουτιές!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οικογενειακή εξόρμηση στην παραλία: Τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να πάρεις μαζί σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οικογενειακή,oikogeneiaki