Ο Ricky Martin κατηγορείται για αιμομιξία από τον ανιψιό του και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 50 ετών – Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες

13:33 16/7/2022 - Πηγή: iPop

Ο Ricky Martin κατηγορείται για αιμομιξία από τον 21χρονο ανιψιό του, Dennis Yadiel Sanchez και κινδυνεύει να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 50 χρόνια εάν καταδικαστεί. Νωρίτερα αυτό τον μήνα, είχαν εκδοθεί περιοριστικά μέτρα εναντίον του διάσημου τραγουδιστή, σύμφωνα με δικαστική αρχή του Πουέρτο Ρίκο με αφορμή καταγγελία που έγινε εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία.

Ricky Martin: «Θα ήθελα οι δύο μου γιοι να είναι

ομοφυλόφιλοι»

Ο Ricky Martin κατηγορείται για αιμομιξία από τον ανιψιό του: Το χρονικό της καταγγελίας

Ο τραγουδιστής κατηγορείται ότι «άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις» στον Sanchez κατά τη διάρκεια της επτάμηνης σχέσης τους, η οποία έληξε πριν από περίπου δύο μήνες. Eκπρόσωπος του 50χρονου πατέρα τεσσάρων παιδιών, είχε προηγουμένως αποκαλέσει τους ισχυρισμούς για κακοποίηση «εντελώς ψευδείς και κατασκευασμένοι» σε μια δήλωση που δόθηκε στο People νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Ο σταρ, αναμένεται να παραβρεθεί στο δικαστήριο που θα λάβει μέρος στο Πουέρτο Ρίκο στις 21 Ιουλίου για τη δίκη του.

Ο κατήγορος του Ricky Martin, που κατά πάσα πιθανότητα είναι ο Sanchez, υπέβαλε περιοριστικά μέτρα εναντίον του τραγουδιστή για ενδοοικογενειακή βία. Η εντολή απαγόρευε στον Martin να επικοινωνήσει ή να του τηλεφωνήσει, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες «φοβάται για την ασφάλειά του».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Dennis, ο Martin δεν δέχτηκε τον χωρισμό τους με αποτέλεσμα ο Sanchez να τον εντοπίσει να περιπλανιέται κοντά στο σπίτι του τουλάχιστον τρεις φορές. Ο Sanchez πρόσθεσε ότι ο το διάστημα εκείνο ο Martin «είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών».

Ο γνωστός τραγουδιστής αρνείται τις κατηγορίες

Οι δικηγόροι του τραγουδιστή αρνήθηκαν κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες και προετοιμάζουν την υπεράσπισή τους κατά του Sanchez.

Ένας από αυτούς μάλιστα δήλωσε πως: «Ο Ricky Martin δεν είχε ποτέ, φυσικά, – και δεν θα είχε ποτέ – οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του. Η ιδέα δεν είναι μόνο αναληθής, είναι και αποκρουστική. Ελπίζουμε όλοι ότι αυτός ο άνθρωπος θα έχει τη βοήθεια που χρειάζεται επειγόντως. Αλλά, πάνω απ’ όλα, ανυπομονούμε να απορριφθεί αυτή η υπόθεση μόλις ο δικαστής εξετάσει τα γεγονότα».

Ο Ricky Martin είναι παντρεμένος με τον ζωγράφο Jwan Yosef, με τον οποίο έχουν τέσσερα παιδιά: τα 13χρονα δίδυμα Valentino και Matteo, καθώς και τους Lucia και Renn.

Μέσα στο εντυπωσιακό σπίτι του Ricky Martin και του συντρόφου του στο Beverly Hills (Video)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Ricky Martin κατηγορείται για αιμομιξία από τον ανιψιό του και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 50 ετών – Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ricky Martin,