Οι νέες πληροφορίες για την κατάσταση του Κώστα Βουτσά

11:15 14/2/2020 - Πηγή: iPop

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα, ο Κώστας Βουτσάς βρίσκεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Αττικό». Ποια είναι τα νεότερα για την κατάσταση του Κώστα Βουτσά;

Ο αγαπημένος ηθοποιός γνωρίζει πώς να παλεύει και να μην τα παρατάει στη ζωή του κι αυτό κάνει και τη δεδομένη στιγμή. Πώς είναι η κατάσταση του Κώστα Βουτσά;

Ο ηθοποιός έχει ξεπεράσει το κρίσιμο 48ωρο που φοβόντουσαν οι γιατροί. Ο Νίκος Μουρατίδης σε ανάρτησή του στο Facebook,

ανέφερε πως επικοινώνησε με τη Σάντρα Βουτσά και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.

«Μίλησα πριν λίγο με τη Σάντρα – τη κόρη του. Αργά αλλά σταθερά ο αγαπημένος μας πάει καλύτερα… Οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι… Συνεχίζουμε τις θετικές σκέψεις γιατί ο Κώστας Βουτσάς είναι ο δικός μας άνθρωπος…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μίλησα πριν λίγο με την Σάντρα – την κόρη του. Αργά αλλά σταθερά ο αγαπημένος μας πάει καλύτερα… Οι γιατροί είναι…

Gepostet von Νίκος Αλκιβιάδης Μουρατίδης am Donnerstag, 13. Februar 2020

Να θυμίσουμε πως ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε ξανά το 2015 τη σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού, με την οποία έχει αποκτήσει κι ένα γιο, τον Φοίβο. Είχαν ακολουθήσει κι άλλοι δύο γάμοι, ενώ ο ηθοποιός έχει συνολικά 5 παιδιά, εκ των οποίων ο ένας είναι ο θετός του γιος, Άνθιμος Ανανιάδης, που είναι, επίσης, γνωστός ηθοποιός.

Τι έλεγε το πρώτο ανακοινωθέν για την υγεία του

Η πρώτη επίσημη ενημέρωση απ’τη διοίκηση του νοσοκομείο “Αττικόν” έγινε στις 11 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν, ο ηθοποιός συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Ο ίδιος διακομίστηκε στο νοσοκομείο στις 7 Φεβρουαρίου με με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργία.

Αναλυτικά το ανακοινωθέν:

«Ο κ. Κώστας Βουτσάς διακομίσθηκε επειγόντως στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας.

“Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων.

Ο  Διοικητής του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Σπυρίδων Αποστολόπουλος».

Εμείς ελπίζουν να αναρρώσει γρήγορα και να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κώστας Βουτσάς έγινε 88 και έχει να πει κάτι σε όλους μας!

Το άρθρο Οι νέες πληροφορίες για την κατάσταση του Κώστα Βουτσά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα