Η Κάτια Ζυγούλη απαντά στις πιο δύσκολες ερωτήσεις για τις σχέσεις | Video

10:44 14/2/2020 - Πηγή: iPop
| Video

Με αφορμή και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Κάτια Ζυγούλη στο YouTube ανέβασε ένα video στο οποίο απαντά ερωτήσεις του κοινού για τις σχέσεις. 

Η Κάτια Ζυγούλη στο YouTube έχει μπει δυναμικά… ανεβάζοντας videos

με διαφορετική θεματολογία και απαντώντας στις ερωτήσεις του κοινού. Καθώς την ρώτησαν για τον Σάκη Ρουβά (εννοείται πώς θα τη ρωτούσαν), η Κάτια είπε πως στην αρχή ήταν τυφλή από έρωτα! Μετά μπήκε και η λογική.

Όμως, πότε κατάλαβε πως ήταν ο ένας; Το είχε νιώσει αρκετές φορές. Όταν, όμως, πέρασαν και δύσκολες στιγμές και μπήκε στο δίλημμα “μαζί ή φεύγω”, έκανε πέρα τον εγωισμό της και πάλεψε για αυτήν την αγάπη.

Πότε είναι η κατάλληλη ηλικία να κάνεις πρώτη φορά σεξ; Δεν υπάρχει ηλικία, λέει η Κάτια Ζυγούλη προσθέτοντας πως αυτό που είναι απαραίτητο είναι ο εσωτερικός διάλογος για το πότε είσαι πραγματικά έτοιμος να το κάνεις. «Και κυρίως αν η μαμά σου είναι κοντά σου, μίλα της, να την έχεις φίλη σου, να πάρεις προφυλάξεις».

Ποιο ζευγάρι έχει σαν πρότυπο; Την γιαγιά και τον παππού της που και οι δύο έχουν φύγει από τη ζωή. «Ήταν αγαπημένοι, κοιμόντουσαν μαζί και όταν έφυγε η γιαγιά, έφυγε και παππούς γιατί δεν άντεξε», λέει η Κάτια στο video ενώ δεν μπορεί να μη συγκινηθεί!

Άλλες συμβουλές της Κάτιας… να αγαπάμε πρώτα τον εαυτό μας, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται. Γιατί δεν θα σε αγαπήσει και δεν θα σε σεβαστεί ο άλλο αν εσύ δεν σεβαστείς τον εαυτό σου.

5 ουσιαστικά λεπτά να βρεις με τον σύντροφό σου για να ενωθείς ψυχικά ή και σωματικά, είναι σημαντικά. Για να διατηρηθεί μια σχέση και να είναι ευτυχισμένη απαιτούνται πολλά πράγματα και κυρίως κοινά όνειρα σαν ζευγάρι, στόχους που βάζετε μαζί!

Αναφορικά με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου… η Κάτια δεν την αγάπησε ποτέ γιατί πάντα την άγχωνε!

Δες το video της Κάτιας Ζυγούλη στο κανάλι της στο YouTube:

Διαβάστε επίσης:

Η απόλυτα ρομαντική εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά για την Κάτια Ζυγούλη

Το άρθρο Η Κάτια Ζυγούλη απαντά στις πιο δύσκολες ερωτήσεις για τις σχέσεις | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα