Η λίμνη της αγάπης: Η εκπληκτική αλπική σμαραγδένια καρδιά της Ηπείρου (Video)

10:01 14/2/2020 - Πηγή: iPop

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και μπορεί να συναντήσεις καρδιές σου γύρω σου σε μορφές που δεν είχες φανταστεί πως υπήρχαν! Ακόμα και η φύση σχηματίζει καρδιές! Και το πιο ζωντανό παράδειγμα είναι η λίμνη της αγάπης στην Ήπειρο.

Πρόκειται για την ασύγκριτης ομορφιάς αλπική σμαραγδένια καρδιά της Ηπείρου.

Στο χιονοδρομικό κέντρο Μετσόβου, στα 1.500 μέτρα υψόμετρο υπάρχει μια λίμνη (τεχνητή) σε σχήμα καρδιάς. Τους χειμερινούς μήνες όπου η θερμοκρασία πέφτει

πολύ κάτω από το μηδέν, αυτή παγώνει και μετατρέπεται σε μια σπάνια ομορφιάς σμαραγδένια καρδιά που όμοια της δεν θα συναντήσετε πουθενά αλλού.

Η ομάδα των Up Stories, λοιπόν, ταξίδεψε μέχρι εκεί και με την βοήθεια του φίλου Γιώργου Σταύρου όπου και τράβηξε τα πλάνα και την υπέροχη μουσική του μαέστρου μας Νίκου Σπηλιώτη, μοιράζεται μαζί σας αυτό το υπέροχο και άκρως ερωτικό θέαμα!

Δες τη λίμνη της αγάπης από ψηλά:

Info!

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανήλιου Μετσόβου είναι το νεότερο χιονοδρομικό resort της χώρας διαθέτει πίστες για όλα τα επίπεδα των σκιέρ και snowboarders, αλλά και δυνατότητα για καταβάσεις σε απάτητο χιόνι.
Το Χ.Κ. Ανηλίου βρίσκεται σε απόσταση 17 λεπτών από την γραφικό Μέτσοβο.
Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ένα διθέσιο αναβατήρα μήκους 800 μέτρων, δύο ολοκαίνουργια συρόμενα 280 και 300 μέτρων, δύο baby lifts 80 και 120 μέτρων και δύο χιονοστρωτήρες. Εύκολη πρόσβαση στο χιονοδρομικό μέσω της Εγνατίας Οδού.

Δες ακόμα:

Το χιονισμένο Καρπενήσι από ψηλά είναι κάτι παραπάνω από μαγικό! (Video)

Το άρθρο Η λίμνη της αγάπης: Η εκπληκτική αλπική σμαραγδένια καρδιά της Ηπείρου (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα