Τα ζώδια της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη να περνάει, σήμερα, στον Σκορπιό, θα πρέπει να εστιάσετε αρκετά στις σχέσεις σας και ιδιαίτερα στην ερωτική σας ζωή, ώστε να την ανανεώσετε. Η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο, ακούσετε περισσότερο όσους αγαπάτε και δείξτε τους, πόσο σημαντικοί είναι για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη, σήμερα, τονίζει τις συνεργασίες σας και γενικότερα τα επαγγελματικά σας. Εστιάστε σε θέματα που θέλετε να προχωρήσετε, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να προωθήσετε νέα

σχέδια και ιδέες που έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, εστιάστε καλύτερα σε ζητήματα που θέλετε να ολοκληρώσετε. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη σας για περισσότερη ανεξαρτησία, όμως κινηθείτε με προσεκτικά βήματα. Αξιολογήστε σωστά, νέες ενέργειες που αφορούν τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζητήματα του παρελθόντος, σήμερα, τονίζονται, όπως και εκκρεμότητες που υπάρχουν. Πάρτε τον χρόνο σας και σκεφτείτε καλύτερα, πώς μπορείτε να διαχειριστείτε θέματα σχέσεων.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη περνάει, σήμερα, στο ζώδιο του Σκορπιού, επηρεάζοντας αρκετά την ψυχολογία σας. Κινηθείτε με μία θετική στάση απέναντι στους άλλους, ιδιαίτερα με άτομα που αγαπάτε και κοντινά σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επικοινωνία σας, παίζει σημαντικό ρόλο. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις, όμως αποφύγετε να αφήσετε διλλήματα και ανασφάλειες, να σας απωθήσουν από το να προχωρήσετε νέα σχέδια και να βελτιώσετε καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά σας θέματα, τονίζονται και θα χρειαστεί να κάνετε αρκετά ξεκαθαρίσματα, ιδιαίτερα σε καταστάσεις που σας έχουν δυσκολέψει τελευταία. Εστιάστε σε ζητήματα που εκκρεμούν και πρέπει πλέον να προχωρήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σας, προσπαθήστε να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας σε ζητήματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα σε όσα σας αγχώνουν και σε οικονομικά ζητήματα ή εκκρεμότητες που υπάρχουν. Σκεφτείτε περισσότερο πριν ξεκινήσετε νέες συνεργασίες, αν θέλετε να έχετε ευνοϊκά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, ασχοληθείτε περισσότερο με οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε και βρείτε καλύτερες λύσεις, σε θέματα που σας απασχολούν. Φροντίστε επίσης, οικογενειακά ζητήματα που απαιτούν την προσοχή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη, σήμερα, περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σας βοηθήσει να κινηθείτε πιο ουσιαστικά μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και στις συνεργασίες σας με τους άλλους. Αν έχουν υπάρξει παρεξηγήσεις με φιλικά σας πρόσωπα, σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα, για να βελτιώσετε τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, προσπαθήστε να εστιάσετε σε όσα προέχουν, ώστε να τελειοποιήσετε σχέδια που έχετε. Μπορείτε να αξιοποιήσετε νέες ιδέες. Χρησιμοποιήστε την δημιουργικότητά σας, ώστε να εξελίξετε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα χρειαστεί να παραμείνετε σε καλή ψυχολογία, ιδιαίτερα σε ότι αφορά νομικά θέματα ή οικονομικά ζητήματα. Χειριστείτε με ψυχραιμία δύσκολα ζητήματα, ώστε να φέρετε μία ισορροπία και να μπορέσετε να προχωρήσετε με περισσότερη ευκολία.

Keywords
Τυχαία Θέματα