Οι καλύτερες διαφημίσεις για τα Χριστούγεννα 2019 (μέχρι στιγμής) | Videos

19:05 19/11/2019 - Πηγή: iPop
| Videos

To φαινόμενο John Lewis, το IKEA, το Sainsbury’s, η WWF, τα McDonald’s και η Tesco. Αυτές είναι οι καλύτερες διαφημίσεις για τα Χριστούγεννα 2019 μέχρι στιγμής, αναμένοντας υπομονετικά, όπως κάθε χρόνο, τη διαφήμιση του Heathrow και της Apple!

Όλες οι χριστουγεννιάτικες

διαφημίσεις που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής μας ταξιδεύουν στην αγαπημένη μας γιορτή, μας βάζουν στο mood και μας κάνουν να ανυπομονούμε να καθίσουμε όλοι μαζί γύρω απ’ το γιορτινό τραπέζι!

Οι καλύτερες διαφημίσεις για τα Χριστούγεννα 2019 (μέχρι στιγμής)John Lewis

Φέτος η εταιρεία John Lewis στη διαφήμισή της εστιάζεται στη μαγεία της φιλίας μας και πώς μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά ακόμα και με μια μικρή μας χειρονομία!

Ο Edgar όταν ενθουσιάζεται μπορεί να φέρει την καταστροφή, αλλά η Ava σκέφτεται έναν τέλειο τρόπο ώστε ο φίλος της να γιορτάσει τα Χριστούγεννα!

IKEA

To ΙΚΕΑ με τη φετινή του διαφήμιση εισάγει την… ραπ στις χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις, αφού όταν μια μητέρα καλείται να ετοιμάσει το σπίτι της για το καθιερωμένο dinner, όλα τα αντικείμενα του σπιτιού αρχίζουν να της τραγουδούν όλα όσα δεν πάνε καλά στο σπίτι και χρειάζονται αλλαγή. Φυσικά, στο τέλος το σπίτι διακοσμείται τέλεια με την υπογραφή του ΙΚΕΑ για να υποδεχτεί τους καλεσμένους!

Sainsbury’s

Η διαφήμιση του Sainsbury’s λέει μια ιστορία για τα Χριστούγεννα που βασίζεται στο πρώτο κατάστημα Sainsbury’s, το οποίο άνοιξε το 1869.

Η διαφήμιση ακολουθεί την ιστορία ενός ορφανού, ο οποίος κατηγορείται λανθασμένα ότι κλέβει ένα φρούτο. Μέσα σε 2,5 λεπτά βλέπουμε το τι ακολουθεί αλλά και ποιος καταλήγει να είναι ο νεαρός!

WWF

Με τίτλο «Υιοθέτησε ένα καλύτερο μέλλον», η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της WWF στέλνει ένα σπουδαίο μήνυμα με τον καλύτερο τρόπο!

McDonald’s

Μια γλυκιά ιστορία με ένα κοριτσάκι κι έναν τάρανδο, ο οποίος είναι πλασμένος ολοκληρωτικά απ’ τη φαντασία της και της αλλάζει τον κόσμο!

Tesco

Tα σούπερ μάρκετ Tesco πιστά στην παράδοση, λάνσαραν τη χριστουγεννιάτικη διαφήμισή τους από νωρίς φέτος κι εμείς ακολουθούμε τη διαδρομή ενός οδηγού που κάνει… delivery τα Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο!

Δες ακόμα μερικές απ’ τις περσινές διαφημίσεις που μας άρεσαν:

Είναι αυτή η πιο γλυκιά χριστουγεννιάτικη διαφήμιση φέτος; (Video)

Το άρθρο Οι καλύτερες διαφημίσεις για τα Χριστούγεννα 2019 (μέχρι στιγμής) | Videos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα