Οι γυναίκες χρειάζονται ένα πράγμα για να κάνουν καταπληκτικό σεξ

21:17 8/9/2017 - Πηγή: iPop
Εάν είσαι σαν τις περισσότερες γυναίκες, ίσως χρειαστεί κάτι περισσότερο από το σεξ για να φθάσεις σε οργασμό: Η διάθεσή σου, η σχέση σου και βεβαίως, η διέγερση της κλειτορίδας. Τώρα, μια νέα μελέτη επιβεβαιώνει αυτό το γεγονός.

Η μελέτη, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Sex & Marital Therapy, ανέλυσε δεδομένα από 1.055 γυναίκες ηλικίας 18 έως 94 ετών που απάντησαν σε online έρευνα σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή.

Τα αποτελέσματα δείχνουν πως, ενώ το 18,4% των γυναικών δήλωσαν ότι μόνο το διεισδυτικό σεξ ήταν αρκετό για τις φέρει οργασμό, το 36,6% δήλωσε ότι χρειάζεται κλειτοριδική διέγερση. Ένα άλλο 36% των γυναικών δήλωσαν ότι, ενώ δεν χρειάζονται αναγκαστικά την διέγερση της κλειτορίδας για να φθάσουν στην κορύφωση, οι οργασμοί τους ήταν πολύ εντονότεροι όταν γινόταν αυτό.

Οι επιστήμονες, όμως, δεν έμειναν εκεί. Ανέλυσαν και το τι είδους διεγέρσεις αρέσουν στις γυναίκες: Το άγγιγμα ε ρυθμική κίνηση (81,7%), μια κίνηση που κυκλώνει την κλειτορίδα (78,3%), η εναλλαγή μεταξύ έντονων και λιγότερο έντονων κινήσεων (75,8%) και η επιβράδυνση των πραγμάτων για να διαρκέσει η χαρά περισσότερο (73,6%).

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι λιγότερο από μία στις πέντε γυναίκες είπαν ότι το μεγαλύτερο σεξ είναι καλύτερο.

Η πλειοψηφία των γυναικών είπαν επίσης ότι οι οργασμοί τους είναι πολύ καλύτεροι όταν ο σύντροφός τους ξοδεύει χρόνο για να τις προετοιμάσει, ξέρει τι τους αρέσει και ασχολείται με την κλειτορίδα τους.

Photo: Getty

Το άρθρο Οι γυναίκες χρειάζονται ένα πράγμα για να κάνουν καταπληκτικό σεξ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα