Οι αποτυχίες των διασημότερων σου δείχνουν πώς θα ξεπεράσεις τη δική σου

20:01 19/11/2014 - Πηγή: iPop

Μερικά από τα πιο διάσημα, με επιρροή και επιτυχημένα άτομα της εποχής μας, έχουν βιώσει μεγάλες αποτυχίες. Σαν παιδί, η Beyonce έχασε το show Star Search. Η Oprah απολύθηκε από την πρώτη δουλειά της στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων και ο Walt Disney απολύθηκε από τη δουλειά του σε

εφημερίδα λόγω «έλλειψης φαντασίας».

Τι θα συνέβαινε αν ο Walt Disney δεν ξεπερνούσε ποτέ την αποτυχία στην εφημερίδα; Ένας κόσμος χωρίς Disney θα ήταν ένα πολύ διαφορετικό μέρος… Τι θα συνέβαινε αν η Oprah αποφάσιζε να εγκαταλείψει την τηλεόραση και να επιλέξει μια άλλη καριέρα; Και, αντίστοιχα, είναι δύσκολο να φανταστούμε την pop και rnb σκηνή χωρίς την Beyonce Queen. Οι αποτυχίες των διασημότερων θα μπορούσαν να εμπνεύσουν και όσους σήμερα κάνουν την προσπάθειά τους, αλλά και αυτούς που φοβούνται την αποτυχία.

Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι την αποτυχία. Κι αν τη φοβάσαι, μπορείς να αντιμετωπίσεις το φόβο. Όταν μπορέσεις να αναγνωρίσεις το φόβο για αυτό που πραγματικά είναι, θα αρχίσεις να ελαχιστοποιείς τη δύναμη του. Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται φόβο στο στομάχι τους, άλλοι στο λαιμό ή ακόμη και τα πόδια. Πού νιώθεις δυσφορία; Στρέψε την προσοχή σου σε αυτό το σημείο και θα νιώσεις ότι απελευθερώνεσαι από αυτήν. Το να νιώσεις το φόβο είναι ένας από τους πολλούς τρόπους που είτε το πιστεύεις είτε όχι, μπορείς να τον κάνεις να λειτουργήσει ευεργετικά για σένα.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Οι αποτυχίες των διασημότερων σου δείχνουν πώς θα ξεπεράσεις τη δική σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα