Οι Sunday Times εκθειάζουν το ελληνικό νησί χωρίς συνωστισμό

16:34 23/6/2020 - Πηγή: iPop

Σε μια λίστα με τα 25 μυστικά νησιά της Ευρώπης χωρίς πολύ κόσμο, οι Sunday Times βάζουν στην κορυφή ένα ελληνικό νησί χωρίς συνωστισμό! Η Άνδρος αφήνει πίσω της άλλα νησιά της Ευρώπης και αποτελεί έναν ξεχωριστό προορισμό για το φετινό Καλοκαίρι!

Κροατία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Σουηδία κι άλλες ανταγωνιστικές χώρες στον τουρισμό μένουν πίσω και το διαμάντι των Κυκλάδων κλέβει όλες τις εντυπώσεις!

Η θέση της Άνδρου ως νο1 νησί χωρίς συνωστισμό έχει σπουδαία σημασία για τον ελληνικό τουρισμό.

Δες εδώ τον οδηγό του

iPop.gr για αξέχαστος διακοπές στην Άνδρο!

Στο αφιέρωμά τους, οι Sunday Times αναφέρονται στην πρωτοβουλία του Andros Routes και τις περιπατητικές δυνατότητες του προορισμού, εστιάζοντας στο δίκτυο μονοπατιών που συνδέει βυζαντινά μνημεία, μουσεία, αλλά και στο ενετικό κάστρο και τις ιδιαίτερες παραλίες.

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού της Άνδρου, Νίκος Μουστάκας, σε δηλώσεις του σχετικά με τη διάκριση από τους Sunday Times, τόνισε πως ανήκει πρωτίστως στη θαυμαστή πρώτη ύλη του νησιού, που δεν είναι άλλη από την τοπική κοινωνία μας και τους ανθρώπους της με τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν, όπως το Andros Routes.

Θεωρούμε τέτοιου είδους δημοσιεύσεις ως την καλύτερη επιβράβευση του δήμου, των τοπικών φορέων, των επαγγελματιών και όλων των κατοίκων του νησιού, που αγωνίζονται καθημερινά και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και υγείας, που καθιστούν την Άνδρο έναν ποιοτικό και ασφαλή προορισμό, άξιο και κατάλληλο για παγκόσμιες διακρίσεις όπως η συγκεκριμένη

Και γιατί η Άνδρος είναι ιδανικός προορισμός;

Γιατί είναι πολύ κοντά απ’ τη Ραφήνα, έχει οργανωμένες αλλά και ήρεμες παραλίες, άλλες με βότσαλα κι άλλες με άμμο που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Επιπλέον, έχει πολύ ωραίο φαγητό, φιλόξενο κόσμο και μια πρωτεύουσα με ξεχωριστό χαρακτήρα που είναι χτισμένη πάνω σε χερσόνησο, καταλήγει σε ένα μικρό νησάκι που πάνω του είναι κτισμένο το μεσαιωνικό κάστρο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Πού θα πας το Καλοκαίρι; Τα covid-free ελληνικά νησιά είναι η απάντηση που ψάχνεις!

Photo: Kevin Gonzalez/ Unsplash

Το άρθρο Οι Sunday Times εκθειάζουν το ελληνικό νησί χωρίς συνωστισμό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα