Αλλάζουν ημερομηνία οι Χρυσές Σφαίρες 2021

11:22 23/6/2020 - Πηγή: iPop

Λόγω του κορονοϊού, αλλάζουν ημερομηνία οι Χρυσές Σφαίρες 2021. Η 78η απονομή των βραβείων θα γίνει το 2021 σε άλλη ημερομηνία.

Όπως αναφέρουν οι επίσημες πληροφορίες, στις 28 Φεβρουαρίου θα απονεμηθούν τα βραβεία της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ.

Η καθιερωμένη τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών είναι αρχές Ιανουαρίου, αλλά τώρα το 2021 μετατίθενται σε μεταγενέστερη ημερομηνία, και συγκεκριμένα στις 28 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Αυτό σημαίνει

ότι οι Χρυσές Σφαίρες 2021 παίρνουν την ημερομηνία που είχαν αρχικά τα Oscar, τα οποία μετατέθηκαν για τις 25 Απριλίου, καθώς η πανδημία του κορονοϊού έχει αλλάξει τα δεδομένα με τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ (HFPA), μέσα στις προσεχείς εβδομάδες, θα διευκρινίσει τα κριτήρια της επιλεξιμότητας των ταινιών, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της.

Παρουσιάστριες της απονομής θα είναι η Τίνα Φέι και η Έϊμι Πόλερ.

Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, που βρίσκεται πίσω απ’ τα Oscar, έχει ήδη ανακοινώσει ότι χαλαρώνει τα κριτήρια της επιλεξιμότητας των ταινιών για να επιτρέψει σε περισσότερες ταινίες, που βγήκαν απευθείας σε ψηφιακές πλατφόρμες κατά τη διάρκεια της καραντίνας, να διαγωνιστούν.

Εκτός απ’ τις Χρυσές Σφαίρες 2021, κι άλλες τελετές απονομής κινηματογραφικών βραβείων, όπως τα βρετανικά Bafta, έχουν ανακοινώσει καθυστέρηση της διοργάνωσής τους το 2021.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Θυμήσου όσα είχαν γίνει πέρυσι:

Χρυσές Σφαίρες 2020: Όλοι οι νικητές | Στην κορυφή ο Joaquin Phoenix

Το άρθρο Αλλάζουν ημερομηνία οι Χρυσές Σφαίρες 2021 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα