Ο Ταρζάν υπάρχει! Και είναι αυτός ο τύπος (Video)

19:05 14/1/2020 - Πηγή: iPop

Ο Ταρζάν δεν υπάρχει μόνο στις ταινίες, αλλά και στην πραγματικότητα και μπορούμε να πάρουμε σπουδαία μαθήματα απ’ αυτόν! Ο αληθινός Ταρζάν είναι ο Dean Schneider, ο οποίος έχει αφήσει τη ζωή του για να ζει μαζί με τα λιοντάρια, με τα οποία έχει αναπτύξει μια τρομερή σχέση.

Το νέο video που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Ίντερνετ και έχει γίνει viral, δείχνει τον διάσημο Dean Schneider

σε στιγμές μαζί με τα λιοντάρια και τα πλάνα δείχνουν την αμοιβαία αγάπη που τρέφουν τα λιοντάρια για εκείνον, αλλά φυσικά και ο ίδιος γι’ αυτά!

Το video ενός λεπτού δείχνει τον Schneider να καλωσορίζεται απ’ την αγέλη. Στην αρχή τρέχουν δύο μικρότερα λιοντάρια προς το μέρος του, ενώ σιγά σιγά έρχεται όλη η οικογένεια και τον αγκαλιάζει. Η πιο μαγική στιγμή του video, όμως, είναι εκείνη κατά την οποία ο βασιλιάς της ζούγκλας τον αγκαλιάζει!

Στο τέλος ο αληθινός Ταρζάν ακούγεται να λέει: «Παιδιά, δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που θα ήθελα αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο τον κόσμο. Περιμένω εδώ και 2,5 εβδομάδες να ξανασυναντηθώ με την οικογένειά μου και να ‘μαστε, πάλι εδώ όλοι μαζί»!

Ο αληθινός Ταρζάν σε απολαυστικές στιγμές με τα λιοντάρια:

I literally stalked this guy’s IG stories/page until he posted this video. I can exhaust my data on his page. This is so satisfying to watch pic.twitter.com/PtkAVTZQsQ

— Mackie (@Amakah_) January 12, 2020

Λίγα λόγια για τον Dean Schneider

Ο 27χρονος απ’ την Ελβετία, ενώ είχε μια πολύ καλή δουλειά, αποφάσισε να την αφήσει και να πάει να ζήσει στην άγρια φύση. Έχοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο, ταξίδεψε στη Νότιο Αφρική και έστησε το δικό του κέντρο προστασίας της άγριας ζωής.

View this post on Instagram

Dexter is and will always be my little Boy❤️

Keywords
Τυχαία Θέματα