Ο συνδυασμός χρωμάτων στα νύχια που μας αρέσει πολύ!

12:23 27/10/2019 - Πηγή: iPop

Ο συνδυασμός χρωμάτων στα νύχια που έχουμε δει σε όλους τους λογαριασμούς του Instagram, απ’ τους οποίους αντλούμε έμπνευση, είναι ο πιο cool τρόπος για να φτιάξεις τα νύχια σου αυτήν τη σεζόν.

Κατά τη διάρκεια του Χειμώνα, όλες έχουμε στο μυαλό μας συγκεκριμένα χρώματα για τα νύχια που έχουν αποδείξει την αξία τους στον χρόνο και είναι θα λέγαμε η πιο safe επιλογή. Ανάμεσα σε αυτά τα χρώματα είναι και το αγαπημένο μας burgundy, το μαύρο, το navy, αλλά και οι ουδέτερες αποχρώσεις.

Κι αυτά είναι συνήθως τα χρώματα

που επιλέγουμε όλο τον Χειμώνα, με εξαίρεση τα Χριστούγεννα που η διάθεση είναι στα ύψη και ενδεχομένως να επιλέξουμε και το έντονο κόκκινο, το πορτοκαλί ή και το πράσινο για να είναι ασορτί με το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Παρόλα αυτά, οι επιλογές μας δεν τελειώνουν εδώ! Η μεγαλύτερη τάση της σεζόν και αυτή που έχουμε δει τον προηγούμενο μήνα σε όλες τις επιδείξεις μόδας είναι το εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ. Είναι διαχρονικό, πάντα κομψό και μπορείς να παίξεις μαζί του με διάφορα nail trends που θα δεις στο διαδίκτυο.

Ένα ακόμη εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ είναι και ο συνδυασμός χρωμάτων στα νύχια που έχουμε δει αυτή την περίοδο και μας αρέσει πολύ. Είναι ο συνδυασμός λευκό – ασημί, ένα μίνιμαλ pairing που θα λατρέψουν ακόμη και όσες δεν ενθουσιάζονται με τους πειραματισμούς.

Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων μπορεί να είναι μια απλή λευκή γραμμή με ένα ασημένιο στρας στα νύχια ή μπορεί να είναι ακόμη στην μορφή του πουά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) στις 12 Ιούν, 2017 στις 3:58 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα